Datum odeslání

Adamcf
Aspon přibližně datum odeslání ..
Makin
Ono to dřív bývalo vidět na profilu. Problém byl ale v tom že někdy se zákazník domlouval s prodávající, že mu to pošle třeba až za dva týdny, protože dřív to nemůže převzít a tím pádem na profilu svítilo, že slečna může nosit až za dva týdny, i když v reálu by další objednávku vyřídila během pár dní. Prostě to nezohledňovalo tohle a Kmat to teda z profilů dal pryč.
Bernadette
Drive to bylo vidět, už ne . Pokud chceš mohu ti nosit kalhotky a odesilam příští týden 🙂 jinak zeptat se vždy chatu . Ponozky muzu, až za 14 dni treba , musíš se ptát v sz
Nestydatka
Vzhledem k příspěvkům - milý zákazníku, na Kmatu mám cca 1-2 objednávky za měsíc, takže jsem velmi flexibilní a zákazníci u mě dostanou odeslání hned následující pondělí/úterý. :-)
Terinka
Ja si to driv psala na profil a aktualizovala, od kdy muzu nosit, protoze jsem mela problem s jednim zakaznikem, ktery nedokazal pochopit, ze mu kalhotky nemuzu poslat hned, ale az za nekolik tydnu, nekdy to vychazi az na dalsi mesic, nechapal, ze je pred nim X zakazniku a fakt byl dost neprijemnej a obvinoval me, ze si necham penize a vymyslim si. Tak aby s tim kazdy pred objednanim pocital - nekdo to ale stejne necetl. Ted uz to na profil primo nepisu, ale kazdy mi muze napsat a zeptat se kdy muzu nosit a odesilat. :)
PrincessXL
Ja mnohdy zadávám nejzazší termín odeslání a zákazníka informuji. Většinou ale odesílám dřív, ikdyž teď je objednávek tolik, že bych potřebovala, aby měl týden alespoň 10 dní a Zasilkovna doručovala denně 😁 Vše je ale o domluvě v chatu 😊 A radši se domluvit na odeslání zásilky o pár dnů později, než ji odeslat né stoprocentní ✌