Už mě to štve.

JsemTuProLadyCRYSTAL
Ahoj, zajímal by mě Váš názor, (kupující/prodávající). V poslední době se mi zdá, že to tu je jen samé sponzorství, finanční otroctví, apod.. a klasické nabídky nikde. Pomalu, ale jistě mi připadá že tu klasický fetiš mizí, a všechny nabídky jsou typu: zaplať jen tak, zaplať mi mobil, zaplať mi dovolenou, zaplať mi jídlo, zaplať mi protože jsi, zaplať mi aby jsem byla, zaplať mi splátku, zaplať mi protože to čteš, zaplať otroku, atd atd….. bych mohl pokračovat dál a dál a k normálním nabídkám se pomalu kupující nedostane.
Už mě to vytáčí, a začíná mě to unavovat, a začínám uvažovat nad odchodem. Kde jsou ty zlaté časy kdy KM začínal, kde to bylo hlavně o fetiši, v současné době to je hlavně o tom že slečny si tu chodí pro peníze, ale nic za to nenabídnou. Nejvíc to je vidět u nových profilů, kde slečna nemá žádný klasický fetiš ale jen 50 nabídek kde chce jen peníze. Proč bych měl dávat slečně peníze když ona mi nic nenabídla, a ani nezískala. Proč bych měl dávat peníze někomu úplně cizímu?
10

Bernadette
Tak ty tu jsi pro Lady Crystal, zajímala bych se hlavně o ní a starala se o její blaho 🌷💎.
Ostatní nabídky pro tebe podezřelé , špatné můžeš nahlásit nebo si filtrovat vždy pouze své oblíbené kalhotky.
A uvidíš , že to tu bude hned jako dřív. Vnímám to i u sebe pokud se mi něco nelíbí hledám co mohu změnit já ,aby mi to neubližovalo apd..... ty můžeš například filtrovat si jen kalhotky a ne sledovat všechno co se zde smí nabízet, nebo sám nepodporovat takové nabídky u žádné u nás.
Dále můžeš nahlásit profily , který sosají jen keš a přijdou ti falešné a admini prodávající prověří . 👍

Mooncake
Kde jsou ty časy, kdy si kupující skutečně kupovali věci? Jasně, že slečny budou chtít sponzorství a budou doufat, že to vyjde. Primárně se tu točí ty samé oblíbené slečny, já to vidím po mé několika leté pauze :)
Muži tu zase chtějí všechno za nejlevnější cenu, z cenu nákupu spodního prádla. Nediv se.

Harmony Marťa
Někdo dává sponzorství jako poděkování za služby. Mimochodem, mám v nabídce spousty kalhotek a punčoch 😉😘

Sasazu
Ahoj, copak tu chybí? Klidně napiš a můžeme se na něčem domluvit. ❤️

Nabídky formou dárečků taky nejsou špatné. Je tu dost zákazníků co tu mají své oblíbené prodejkyně a proč jim občas nekoupit malou kytičku nebo kafíčko jako formu poděkování a udělat jí tak malou radost ? Taky tu byla jedna nabídka na sponzoring na 100k a v profilu byla jen tahle jediná nabídka a v profilu jedna pofidérní fotka. Ale zase na druhou stranu na můj dotaz zda by to nešlo ve splátkách tak prodejkyně souhlasila. Za to se jí musím dodatečně omluvit , ale fakt jsem to nemyslela vážně s těmi splátkami. Tyhle nabídky mě spíš dokáží rozesmát , ale abych kvůli tomuto odcházela , tak to určitě ne :).

Deisy
Ahoj, už jsem tady nějaký pátek a tyto stránky se neustále vyvíjejí... Ano dříve před pěti lety by nikoho nenapadlo dát nabídku sponzorství, nebyl tu chat, videí jen hrstka... Celkově se tyto stránky posunuli strašně moc dopředu, což je pro vás zákazníky i pro nás prodávající naprosto úžasný 😍
Beru to tak, že tam kde je poptávka, je i nabídka. Všechny nabídky si můžeš vyfiltovat a pokud filtr použít nechceš, musíš se hold smířit a tím, že pár takových nabídek uvidíš asi u každé prodávající.
Jak píšou holky níže, řeší se to pořád do kola, ale nic se tím nevyřeší. KM primárně nezakazuje tento typ nabídek a pokud je někdo přidává pořád do kola a nemá z toho nic, věřím, že to danou prodávající přestane bavit a tyto nabídky pak zmizí. Také mám pár těchto nabídek, ale jen proto, že vím, že je někdo koupí. Jsou to moji zákazníci, co mi chtějí udělat radost a nic za to neočekávají ❤️

Phoebe
Ono to bude, ale taky tím, že ty kalhotky, ponožky ani tolik nejedou. Spíš personalizované věci. Já bych klidně 3x týdně posílala ponožky i kalhotky, i věci ke stažení. Ale poptávka jaksi není.
Je pravda, že podobných nabídek o kterých píšeš je tu vícneždost, někdy ze zvědavosti prohlížím profily a tohle je fakt na nic. Mám taky pár typů sponzorství, ale je mi přece jasné, že to možná koupí někdo s kým udržují delší dobu kontakt, nebo taky nikdo.
Můžeš mrknout ke mě, splním ti ráda fetiš tužby a všechno bude zase v rovnováze 🤪

To si jenom namlouváš 😁 Nabídky typu sponzoringu tu jsou , ale spíš hlavně u nově začínajících prodejkyň. A je to hlavně na tvém svobodném rozhodnutí kterou si tu vybereš a co si od ní zakoupíš. A kdyby tě zaujala prodávající co má jen tenhle typ nabídky tak jí můžeš oslovit a domluvit se s ní. Sami takové prodávající časem pochopí , že to tu není jen o tom brát a nic za to nedávat.

Valeriia
Ahojky já mám převážně ponozky,kalhotky,videjka a fotky tak mrkni :)

Ando
Uznavam že máš pravdu, i když sama jsem dnes ze zoufalství taky jednu hodila. Nepočítám že by se někdo našel, kdo by mi pomohl. Ale za zkoušku nic nedám. Nemám tam popis tak aby to někoho zajímalo. Neumím to tak jak některé slečny, kterým nabídku někdo proplatit. Jak píšu jen zoufalství, ale nemá smysl to tu pitvat.
Máš pravdu, že u některých slečen otevřeš profil a tam jen sponzorstvi.

BlvckCat
Mě by spíš zajímalo co vám jako zákazníkům na profilech chybí😊🤗

Vdolka
Ahoj, já málo sledují "jinde", takže nemůžu posoudit, ale souhlasím se slečnami, je k dispozici filtr 👍🙏😍

KetrinF
Spuhlasím s tím , že klasické fetiše zapadnou. Máš tu filtr. Pokud vidiš sponzorství jinde, tak má být b kategorii sponzorství.

oh.baby88
Ahoj, překvapuje mě, že o tomto píšeš zrovna ty, když jsi sám u mě koupil sponzorský dáreček😅Každopádně v rubrice si můžeš přece vybrat co hledáš💦Dokud tady budou sponzorský dárečky frčet, tak tady ta nabídka bude☺️

Ahoj, tohle se tu resi porad dokola. Nabídky na sponzorství byly, jsou a budou, protože je svobodna volba každý prodávající si je na profil vlozit. Druhá vec je, jestli jim je nekdo proplatí. Je jasný, že když slečna nemá krom sponzorskych nabidek na profilu nic, brzy ji samotny dojde, že tudy cesta nevede.
Nemáš o ne ty osobne zájem? Tak je nekupuj, to je celá veda. Proste je prehlizej.
Pokud te zajímá jen fetiš, tak presne od toho je tu filtr - najdeš si presne to, co hledáš, a je to. Nemyslím si, že by ho tu bylo málo, spíš naopak. 😇

Scarl4t
Jako souhlasím no, taky si všímám, že ta ccelková nabídka je ze 70% sponzorství aktuálně.
Což o to, ta funkce tady je, tak ať se využívá, ale jako pokud daná prodávající dává sponzorství za sponzorstvím a normální nabídky typu kalhotky, video apod. ne, pak je to blbý no...
Nicméně upřímně, i ta poptávka celkově od vás zákazníků klesla. O tom, že je tady čím dal tím více zákazníků co nekupují a hudrují, radši nemluvím...Možná i proto hodně holek teď jede to sponzorství, protože se můžou cítit lehce zoufale, že nemají normální objednávky 😅

LadyMammy
Fňuk...A já tady mám tolik skvělých audií,kalhotek, ponožek, videí a leží ledem. No nedá se nic dělat.
Hele tohle neovlivníš. Nabídka sponzorství je fajn, ale je fakt ,že ji kupují ve většině případů až zákazníci, kteří už ode mě něco získali a dává jim to smysl. Takže sponzorství bych úplně nezavrhovala.
Víš co štve mě? Milion videí o délce minuty s obsahem úplně o ničem , které zabírají místo těm dobrým s nějakým potenciálem. Člověk se v tom nechce úplně pitvat. Ale konkrétně tohle mě třeba dokáže nasrat.
Dám si práci s videem,ať má pro fetish nějaký smysl, nějakou délku a obsah. A pak tu přijdou slečny ,které natočí 10 minivideí o ničem a za*erou tím celou stránku.
Jak jsem však říkala nahoře - s tímhle nic neuděláme 🙃 takže fňukám s tebou.

Malá Víla
Ja neeee 🖐😀 ja porad cekam, kdy se zas vic rozjede prodej kalhotek, ponozek a bot :D