Konec soutěže - poslední šance se zapojit

Scarl4t
Můj profil Moje nabídky
Zdravím! 😈
Po 5 měsících můžu prohlásit (skoro) konec soutěže o losy.
Ke dnešnímu dni zůstali ve hře celkem 4 výhry:
1. Audio nahrávka (z již vytvořených na profile)
2. 1 Set fotografií + 1 video + 1 audio (z již vytvořených na profile)
3. Videohodnocení péra
4. Mega výhra obsahující:
▪️ Kalhotky 5 dní nošené, orgasmus, foto z nošení, video z nošení, dárkové balení
▪️ Kalhotky použité při chatu s tebou
▪️ Ponožky 4 dny nošené, sportování, foto z nošení, video z nošení, dárkové balení
▪️ Silonkové ponožky 5 dní nošené, sportování, foto z nošení
▪️ XXL zkumavka slin, video ze sběru
▪️ Ultraset videí 50ks
Rozhodla jsem se, že výhry i po jejich nepřevzetí nepropadnou a přeci jen je někdo obdrží.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
⭐️ Jsou pouze 2 cesty, jak je možné se do soutěže připojit ⭐️
1.) Napsat do komentářů co máte na kalhotkomatu nejraději. Ať už konkrétní nabídky, možnost sehnat použité oblečení nebo danou prodejkyni, prostě cokoliv, co máte na tomto webu rádi.
2.) Pomocí prodávající. Každá prodávající může napsat do komentářů pouze 1 zákazníka, u kterého si myslí, že si výhru zaslouží. Popř. dopsat, z jakého důvodu jste si vybrali zrovna tohoto zákazníka. Tady jen doplním…Můžete prodávající klidně napsat sami, zda by Vás v téhle soutěži nepodpořila, ale prosím, slušně…Nebombardujte slečny xx zprávami, jen aby Vás tam z donucení napsala…Ve finále je to na dané slečně, zda Vás chce potěšit či nikoli.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Máte tedy možnost mít v soutěži dvojitou možnost do výběru.
Vylosuju 4 zákazníky, u kterých se mi bude nejvíce líbit odpověď nebo zde bude napsaný vícekrát od prodávajících. Nedívám se na počet objednávek, na tomto nezáleží, hodnotím podle odpovědi v tomto vláknu :)
HODNĚ ŠTĚSTÍ!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
❗ Pozor, má to ale svoje pravidla. Výhru může obdržet takový zákazník, který již v minulosti něco u některé prodávající zaplatil. Tzv. musí mít minimálně 1 proplacenou objednávku. Pro poslání hmotné výhry je nutné zaplatit minimální částku <dopravu>, bez ní nejsem schopna balíček poslat. U videií, audií a fotografií si poté sami vyberete, o které konkrétně půjde.
Trvá do 1.4.2024.
5

Scarl4t
Dnešním dnem ukončuji soutěž (včera jsem brzy usnula :D).
Výherci mají ode mě v chatu zprávu, kde se domluvíme na zaslání výher.
Díky za účast :)

Já jsem začínala svoje nákupy na jednom prodejním serveru. Každá holka tady o něm už určitě slyšela , nebo sama tam něco prodala nebo koupila :).Samozřejmě jsem tam vystupovala jako holka co normálně nakupuje hezké oblečko nebo boty. Z místního fóra jsem zjistila , že mnoho , neli většina prodávajících měla předsudky kdyby věděla , že u nich nakupuje muž. Bylo tam i dost žádostí od mužů na koupi onošených a "ovoněných" věcí. A nechtějte vědět jak je tam prodávající neskutečným způsobem hejtili. Já jsem v té době kupovala oblečko čisté a vyprané. V té době mě to ani moc neoslovovalo. V místním fóru se jedna prodávající zmínila ať táhnou všichni uch***ci :) na kalhotkomat , tak jsem tam doteď :))). Z počátku to byla zvědavost a taky docela dost lákavá představa , že prodávající poznám jak vypadá , nebo si s ní můžu o všem psát aniž by mě za to odsuzovala. Tady jsem si to od samého začátku zamilovala. Nakupovala jsem dál hezké věci a k tomu jsem si vždy vzala video z nošení. Časem jsem začala využívat možnosti nechat si točit nádherná videa na přání. Určitě si dokážete představit jaký to mělo mnohem vyšší feel když s koupenou věcí máte i natočené krásné a vzrušující videjko. Musím se přiznat , že jsem se tady nechala i trochu zkazit když mě k tomu jedna prodávající navedla slovy: " A není to škoda si to vzít jen tak bez ničeho ?" Je to moc milá a super prodávající tak jsem jí tenkrát chtěla udělat radost a vzala jsem si to i s těmi dalšími příplatky :). Tenkrát jsem si říkala , že to v nejhorším případě jen hodím do pračky. Byly to moc krásné kalhotky , byly tam v rozkroku zašpiněné a nevypadalo to ani moc hezky. Ale tenkrát jsem byla zvědavá a opatrně jsem si k nim čuchla abych se jich nedotkla nosem. Byla jsem v tu chvíli překvapená , že mi to nesmrdí a naopak je to docela příjemná vůně. Od té doby si sledování videa zpestřuji kalhotkami "nasazenými" na mém nose :).Taky jsem tady poznala spoustu úžasných prodávajících a z mnohými jsem si vytvořila snad i kamarádský vztah. Je to tady v podstatě prodejní server jako ten výše zmiňovaný , ale tady to prostě miluji a nejvíc vás holky co jsem měla to štěstí vás tady poznat.❤️

Ahooj Scarl4t! Super napad, prerozdelit zvysne ceny, z niektorych sa az toci hlava :D Pridam teda prvy komentar, nech sa to tu rozbehne. Kalhotkomat, ako vyplyva uz nazvu sluzi na predaj pouziteho oblecenia, mna sem vsak priviedli prave originalne videa, ake by som inde na internete nenasiel. Joi v kombinacii s roleplay a to vsetko v ceskom jazyku je skratka bomba! Ako slovakovi mi pride cesky jazyk neskutocne sexy, asi podobne ako americanom britska anglictina... Samotnym kalhotkam som sa az donedavna vyhybal, zlomila ma az valentinska akcia od Scarl4t a musim priznat ze tomu zacinam rozumiet :D Na rozdiel od videa stimuluju ine ludske zmysli a dodavaju sledovaniu novy rozmer - pripadal som si ako v 4d kine :D Cize ak by som to mal zhrnut, na kalhotkomate mam najradsej siroku ponuku originalnych videi a ze vie cloveku otvorenemu novym veciam priblizit rozne fetishe prakticky na jeden click :)