Vonavé botičky

Aress
Ahoj ,měl bych zájem o nějaké vonavější botičky. Nejlépe nějaké balerínky, lodičky, conversky. Díky za případné nabídky : )
Tagii
Ahojky, boty mám v nabídce, mrkni :-)
Nadržená68
Jedny takové mám v nabídce.
PerverzLady
Ahoj. Pokud by si rád hodně nošené černé baleríny se třpytkami, tak ti mohu udělat nabídku. Nošené několik sezón - 4. Stav odpovídá době nošení ( třpytky tam již téměř nejsou)
Andyna
Ahojky, botiček mám spoustu, jen zatím nenabízím. Pokud jsi ještě nesehnal, tak písni :).
tanejbajecnejsi
Božínku, já mám nabídek ... ale nejvíce voňavé budou ty šest let nošené v práci každý den ;) mrkni se do mých nabídek a určitě si vybereš
Voňavá broskvička
Ahoj můžu ti nabídnout pár hodně nošených lodiček za nízkou cenu 😘
Čubčinka
Ahoj ještě schanis ?
Královna
Ahoj, mrkni ke mě do nabídky třeba si vybereš :)
Nurse
Ahoj, napis si a můžeme se domluvit, těchto botek mám mnoho :)
Terinka
Ahoj mam doma stare balerinky a par boticek, v nabidce mam jedny 🙂 klidne napis 💋
Bernadette
Vansky mám v nabídce 😸
vysoky_ondy
Také mám o takové zájem, když už by nešlo přivonět a polaskat přímo nožky .) Až to venku skončí, šla by některá vyměnit do obchodu staré za nové ?
Zobrazit 1 odpověď
Lucuska
Ahojky mám jedny super baleriny hodně nosene mužů udělat nabídku na svůj profil pokud mas zájem, velikost 41, stačí jen napsat do chatu své představy a jakou cenu si představujes..
LolitkaTynuska
Ahoj, taky mám botky - mám ale dvoje kecky ... ale nádherně voňavý!
katrinka
Ahoj, já mám, denně je nosím do práce, a už je chci konečně vymenit :) napiš 💋
DreamyDee
Ahoj :) Napiš mi a něco třeba vymyslíme Myslím že přesně vím co bych tu pro tebe měla :P těším se
GingerBitch
Ahoj, na svém profilu mám otahané Conversky. Nosím je pravidelně už druhým rokem, takže by ti radost mohly udělat. 😋
Trichophilia
Mám teď dvoje - jsou super, lítala jsem v nich letos hodně, ale už mi přijdou moc cítit (nejsou to žádné drahé kvalitní boty)
Blondýnečka
Mám baleríny, hodně nošené přes léto na boso.Teď jsou poslední týdny, kdy se budou moct ještě ponosit, protože až začnou chladné dny, tak už se nosit nedají, nebo pouze se silonkami. Dvoje černé už jsem prodala a mám poslední, takže kdyby byl zájem, tak bych byla ráda, než skončí ve skříni 😔
mazlinka19
Ahojky, klidně muzes mrknout ke mě. Mám tam par svojich, ale teď budu přidávat luxusní botky moji maminy👣❤️
Zobrazit 2 odpovědi
elasiiie
Mrkni ke mně!☺️
AppleCute
Mám botičky, které nosím každý den na nožce.
Zobrazit 1 odpověď
stepz
hmm to je prave problem tady, ze 90% nabidek jsou vyhrabany vyvetrany botky ze sklepa a skrini ,roky nenosene :(
Zobrazit 12 odpovědí
Leia Organa
Nabídku máš pokud chceš tak se ozvy. Leia
Zobrazit 2 odpovědi