starsi zeny + 60 a poradny baculky bbw

popo
Chybí mi tady pradelko od starších žen 60+ a taky moc velkých baculek bbw
VelkaZuzka
Bohuzel jen 31 ale velka bacule to jsem pokud ti staci 130kg 😇 velke prsa,zadek stehna a i brisko mam 😊
Grainne
Sice mám 'jen' 53 ale s prádlem je spokojenost (i s ostatním)😊
Tvá madam
Já teda požadovaný věk nemám ale bacule jsem dost velka
nataliastudentka
ak by mal niekto záujem o bbw tak mám videjká s kamoškou a máme aj spoločné kalhotky :P má 110kg a je poriadne sexy
ZralaMILF
já nabízím věci, je mi 47 let a jsem těhotná
Zobrazit 1 odpověď
mazlinka19
Já nabízím par věci svoji mamky a pokud by nestačily mohu něco po domluvě s ni přidat. Kdyztak napis do chatu :) hezky večer
Makin
Já mám pocit, že některá z prodávajících nabízela i věci svojí maminky, tak jedině si ji zkusit najít a třeba se zeptat, kolik mamince je, pokud to nemá třeba napsané v profilu.
Brunetty
Nikdo těmto ženám nebrání aby se sem přihlásily. Pokud mrkneme do historie nejstarších tak zde byla Nožička 53 let. Měla čtyři objednávky. Takže moc velký zájem nebyl od zdejších pánů. Možná o 60+ by byl větší. Baculky se tady také objevují, ale málo která zůstává aktivní. Vedou hlavně mladé slečny jejich nápady a některé jejich nabídky mi přijdou docela roztomilé. A muži na to slyší. Ale bylo by fajn kdyby tu byly zastoupené všechny věkové kategorie. Každá žena může něco nabídnout.
Zobrazit 2 odpovědi