Fotky z wellness

guncar
Moje predstava je zaplatit treba vikendovy wellness pro jednoho, nebo par a pak si z takoveho pobytu smet koupit fotky, pripadne video. Bylo by uz na slecne zda by chtela jet sama, s kamaradkou, nebo milencem.
Cindy
Ahojky 😊 tato nabídka by se ti mohla líbit https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/prcinka-ve-virivce-40836
PerverzLady
Záleží na tématice, jinak možné i u mě.
Andulkaaa
Můžeš napsat, domluvime se :) ale jen pod podmínkou ze si to zaridim sama a budu ti posílat fotky a videa
stepz
hmm fajn napad, zasponzorovat takovy wellnes pobyt parecku a sam ponizene na to mezitim nekde na prescase vydelavat. Prijemne ponizujici.
Nadržená68
Hmmm, to by se mi moc líbilo.
Cutenope
Tak to bych jela sama a posílala bych ti během toho fotky :D
Cocox
Ráda pojedu a dostaneš fotek kolik si jen budeš přát. 🤩
Wettie
S přítelem ti natočíme video/uděláme fotky jak si užíváme za tvé peníze 😈
Zobrazit 2 odpovědi
Gerda
Napiš mi na chat, můžeme se domluvit
Bernadette
S chlapem bych jela pod podmínkou, že nebudeš vědět jaký welnes, pošlem pak fotky a videa 😉
Karkulka
Myslim, že bychom to braly všechny. Jen nevím, jestli by mi v zájmu mé anonymity nevadilo, že víš kde a kdy budu😝😀
Wanes
To je super nápad :-) Pokud to myslíš vážně, tak se mi ozvi ;-) Udělala bych pro někoho takové překvapení :-P
Xandra
Ahoj napiš můžu jet s milencem 😉🙂
dirtyalexa
To byla pro spoustu slečen trefa do černého a zájemkyně se jenom pohrnou 😅
Nellyen
Zdravím, budu ráda když se mi ozveš do chatu. Nyní plánujeme s kamarádkou cestu do nějakého wellnessu, tak se můžeme dohodnout. :)
dvě kočičky
ahojky, my bychom se s tebou rady na necem takovem domluvily🥰
Victoria Rose
Ahoj, napis mi tvoji představu, rada se domluvim :)
Wettie
Takováhle Boží poptávka 😯
tanejbajecnejsi
ahoj, ráda ti splním tvůj sen. Napiš do zprávy a domluvíme se :)
Chantall
Mam zajem 😉 fotky i videa samozrejmosti. Kontaktuj me prosim do zprav a domluvime se