Kdy jste přišly o panenství?

Perverzacka
Já skoro v 17. A nebylo to nic moc. Co vy?
6

oh.baby88
Ve 13, chodili jsme spolu 2 roky😈😍První láska, první vážný vztah a první sex!

Cruella
Chvíli po 18. narozeninách. První přítel. Bohužel špatná zkušenost. Sex byl na nátlak, že jsme spolu už měsíc a on to jen tak nevydrží. Takže buď sex se mnou nebo si bude muset najít někoho bokem. Vztah trval asi půl roku, během čehož se se mnou 8x rozešel. Nejdřív jsem byla na něj moc vyspělá, pak noc dítě na to, co potřebuje... Dle toho, jak moc se napil. Po 8. jsem se už neozvala, ani když napsal už střízlivý, tím jsme se "rozešli". Pro mě to bylo tehdy poměrně emotivní, kvůli tomu jsem začala i se sebepoškozováním.

Sexyholka
Tyden před 20. narozeninami a objektivně říkám, že už jsem nikdy nikoho lepšího nikdy neměla... Skvělý člověk...

Ve 20 s naprosto nesprávným člověkem. Ve zkratce, měli jsem 4 schůzky (ze seznamky). On mi hezky namazal med kolem pusy jak jsem skvělá. Na 4 schůzce jsem se s ním vyspala (jen pro upřesnění, bylo to v autě a byl to 2 hodinový maraton. Hrůza :D) v domnění, že spolu budeme chodit a že se do mě taky zamiloval. Omyl. Jen mě ojel v autě a pak už jsem ho vůbec nezajímala :D . Naštěstí jsem po pár měsících potkala toho pravého <3 .

LadyMammy
Ve 14ti . Sexuálně aktivní,avšak bez sexu jako takového, jsem byla ale i dřív. No a jakmile jsem to poprvé zkusila naplno , už se to semnou vezlo... Neuměla jsem si říct stop. 😁

Harmony Marťa
V 16 letech. Nebylo to bůh ví jaké, tenkrát jsem si myslela, že je to fakt divný a dělat to už nebudu

JmenujiSeNatalka
V 15 letech s moji obrovskou první láskou. Všechno nadherne a dokonale. Lepší to být nemohlo. 😍

Belatrix
Mě to teprve čeká a podle toho, co tady čtu, se docela bojím 😅

Až příliš brzy. Někdy ke konci 13. roku, avšak první sexuální zkušenost s klukem, tedy spíše mužem, jsem si zažila již ve 12ti, a to poněkud nedotažený anální sex. Zpětně si samozřejmě uvědomuji jaká to byla hloupost, ale čas nevrátím.
Abych ale zodpověděla otázku - první (klasický) sex byla hrůza. Klučina byl asi o dva roky starší, bylo to také jeho poprvé. Díky bohu to ale trvalo jen pár sekund.🤭 První asi tři měsíce byl tedy každý sex utrpením.

Ja v 16tich so spolužiakom do ktorého som bola zaľúbená celú strednú na školskom výlete. Plakala som tam jemu a spolužiačke kvôli rozchodu s bývalou, trochu som bola pripitá a tak nejak sme sa z utešovania dostali do postele klasicky. Prekvapivo v tej chatke akurát nikto nebol, ale dosť som neskôr olutovala, že sa to stalo tak ako sa to stalo a mám z celého prvého sexu pokazený taky ten efekt niečoho špeciálneho. Bolo to brutálne obyčajné a rýchle 😪 po tom výlete sme sa dali na chvíľu dokopy a bolo to lepšie, ale ten prvýkrát stál za nič 😅🤷🏻♀️