Zakázání nabídek typu skype, whatsapp, snapchat ...

Mirek (admin)
Nabídky typu skype, whatsapp a další, kde dochází k výměně kontaktu, porušují naše VOP. Vystavení takové nabídky může nově vést až k zablokování účtu. Zároveň dáváme prostor do 17.5.2020 všechny aktuálně vystavené nabídky stáhnout. Povolujeme nabídky na placené konverzace s využitím našeho chatu. E-mail s touto informací jsme rozeslali na všechny aktivní prodávající. Pokud žádnou takovou nabídku nemáte, nemusíte nijak reagovat. Děkujeme za pochopení.
Tato diskuze byla uzavřena.
PavcaB
Také bych se přidala k návrhu na vytvoření nové rubriky na placený chat.
Gerda
Promiňte, da jaké rubriky mám nabídnout placený chat? Rovnou do fotek?
Zobrazit 8 odpovědí
Dominantní_blondýna
Nemám žádnou nabídku se skypem, tudíž nevím, co mám stáhnout za nabídku...
Zobrazit 2 odpovědi
Nestydatka
Tak snad jsem někde nezapomněla zmíněná slova, kdyby jo, tak max v negaci 😇
Terezka 25
Ano
Juicywet))
Vůbec nerozumím o jakem snapchatu, který ani nemám, nemám ani skype, jde. Není v mém osobním zájmu zveřejňovat svoje osobní údaje ani jakkoliv obcházet pravidla. Nemám to zapotřebí. Já žádné nabídky s kontaktem, ani adresou nemám. To bude z vaší strany asi nějaký omyl :)
Ghotic princess
V takom prípade navrhujem, že by bolo fajn vytvorenie chatu s video prenosom priamo v súkromných správach :) ..taktiež nejaká mobilná aplikácia ktorá bude jednoduchšia na konverzáciu ako je to teraz formou upozornenia cez mail sa preťukať zakaždým do správ.
Stavnata_misulka
Odstraněno
Bernadette
Nechala jsem video ze skypu jen tedy mam pak v popisu ze už jen pouze video ze na skypu uz nedelam, tak aby jste to věděli ze to je pouze video ke stážení 🙂
Baculka1979
Smazala jsem, ale mám sto nabídek a nejsem si jistá, zda někde náhodou nemám slovo Skype nebo tak něco :DDDD i když myslím, že snad ne. No děj se vůle boží.
DreamyDee
Nabídku jsem pozměnila , zanechala si tak hodnocení 🤙
Zobrazit 1 odpověď
Deisy
Nabídky smazané a opravené 😉👍
Bernadette
Oukej jdu smazat 😲😯 nabidka skype 🙂
tajemnyy
no jen to nedomyšlené skype lidi používají proto kvůli přenosu videa nebo zvuku co psaly minulosti budou dál psát jen nebude mít provize .... když bude mít chat všechny funkce jak jinde a bezpečný chat znamení že pošlu heslo ve zprávě nikdo si ho nepřečte ,,,,
Zobrazit 1 odpověď