Úprava dokončení objednávek
Lukáš (admin)
Upravili jsme proces dokončení objednávek, tak aby byl férovější jak pro prodávající, tak pro zákazníky.
Proč změnu děláme?
▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Chceme předejít situacím, kdy zákazník reklamuje objednávku až po vyplacení zisku prodávající.
Jak to bude přesně fungovat?
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Zákazník potvrdí, že je vše OK.
Nově zákazník může do 2 dnů od doručení zakliknout, že je objednávka OK. Když to udělá, prodávající od nás dostane peníze hned do Peněženky.
Zákazník má s objednávkou problém.
- Zákazník má maximálně 2 dny od doručení na nahlášení problému. Po tomto termínu od nás prodávající dostane peníze. Už nebude možné objednávku reklamovat ani žádat o vrácení peněz.
- Zákazník u objednávky jednoduše podá reklamaci a prodávající má pak omezený čas na ni reagovat. Jestli nezareaguje, vrátíme zákazníkovi peníze.
Výhody pro prodávající
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Když zákazník potvrdí objednávku dřív, prodávající dostanete peníze rychleji. Navíc nově zákazníka lépe vyzýváme k možnosti udělit hodnocení a dát spropitné.
Kde zákazník najde tyto úpravy?
▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔▔
Tlačítka na potvrzení objednávky nebo nahlášení problému zákazník najde:
- na stránce “Můj přehled”
- v detailu objednávky
- v mailu o doručení objednávky
Jestli máte ke změně nějaké připomínky, přidejte příspěvek k tématu.
18
Já bych například uvítal úpravu, když rozkliknu dokončenou objednávku přes sekci objednávky, odešlu hodnocení, tak vyskočí jen okno na spropitné.
Bylo by fajn, kdyby před hodnocením vyskočilo okno s potvrzením, že je vše ok.
Neúmyslně pak držím slečně peníze ještě 2 dny, protože u mě hodnocením objednávka končí.
Teď už si nato dávám pozor, ale věřím, že spousta zákazníků to neúmyslně dělá také.
Takhle musím jít i do přehledu (kam vůbec nechodím) a odklikat to ještě tam.
A co se týče hodnocení, nechápu proč zůstává možnost hodnocení i u stornovaných objednávek.
V mém případě jsem si hned ze začátku se slečnou při chatu nesedl, storno proběhlo po oboustranné dohodě hnedka ze začátku a tím to skončilo.
Nechci jí dávat 1 hvězdu, protože jsem spokojený fakt nebyl, ale domluva na zrušení proběhla oboustranně v klidu. A ani vyšší hodnocení, protože by to nebyla pravda.
Bylo by fér v tomhle případě hodnocení nemít povolené.
Určitě jako zákazník ocením uznání, či odměnu slečny. Akorát za sebe, jako zákazníka bych podotkl, že nechápu smysl 48 hodin. Pouze u zásilek. Ne každý si je může po převzetí v soukromí prohlédnout, očichat..... U sexchatu, či videa vidím a vím, zdali jsem byl, či jsem spokojený. Pokud nejsem, určitě volím reklamaci rovnou. Určitě bych nečekal dva dny. Právě naopak, spíše to poškodí prodávající. Dnes je vše ok, splněno, odkliknu. Zítra mě načapá manželka a já budu naštvaný a budu se mstít slečně, protože to bylo kvůli ní? 😁😁