Rychlejší web a kvalitnější fotky

Lukáš (admin)
Nasadili jsme nový, moderní formát fotek, díky kterému je web celkově lépe optimalizovaný a rychleji se načítá. Pro prodávající: - Některé starší fotky, které jste nahrály před delší dobou v nižší kvalitě, jsme předělali do nového rozlišení. Vypadají teď lépe a profesionálněji. - Nahrávání i mazání fotek u nabídek a v profilech je nyní cca 3x rychlejší. Napište nám svou zpětnou vazbu. Je pro vás zrychlení znát? Vaše názory nás zajímají, abychom mohli web dál vylepšovat.
Red Velvet
Od tohohle optimalizování mi nejdou za boha nahrat videa. Už od včera nahrávám 4.7gb, zkoušela jsem to třeba 5x, už to fakt nedavam.🥲
Kriss
Upgrade který opět zafungoval opačně... jsem jediná, komu se fotky nahrávají/i nacitaji násobně pomaleji? Neustále se točí kolečko, načítá se...
Zobrazit 2 odpovědi
Pitos1qw2x6y7b3c
Je to lépe optimalizované? Tak potom nechápu proč se fotky některých prodávajících zobrazí až po najetí kurzoru. Zatím bych raději asi řešil prozkoumávání fóra programátory a řešení nevyřešených problémů na které upozorňují obě strany prodávající x kupující
Lodžik
Mně by se líbilo, kdyby byly fotky zobrazené ve stejné kvalitě, ve které byly vyfocené. Proč se nahráním na web snižuje kvalita fotografií cca o 20 % ?
Zobrazit 4 odpovědi
Red Velvet
Tohle je asi ta poslední věc, která by potřebovala upgrade podle mě😄 Prosíme zrychlit nahrávání videí do nabídek a možnost řadit nabídky na profilu podle nás a ne dle data přidání, děkuji:)
KetrinF
Dobrý den, chtěla bych se zaroveň zeptat , jestli budete prosím řešit i nahrávání na uložište km . Je s tím problém a nemám ho jen já. Pokud je video ve vyšším rozlišení , tak se kolikrát ani nenahraje
Zobrazit 1 odpověď