Ochrana před spamem a úprava vzhledu recenzí

Lukáš (admin)
Máme pro vás další řadu vylepšení. Jde nám hlavně o to, aby prodávající měly více času na opravdové zákazníky: - Kvůli častějším útokům spammerů jsme zpřísnili pravidla pro množství odesílaných zpráv. - Na maximální důvěryhodnost 100 % teď dosáhnou jen ti zákazníci, kteří u nás pravidelně nakupují. - U výpisu hodnocení na profilu je nově vidět, z jaké kategorie je prodané zboží, a zároveň jsme vylepšili vzhled smazaných a soukromých nabídek.
Perverzniandel1
Hezký den za mě tuto změnu velmi kvituji.. již jsme se setkala s člověkem co zde byl rok bez objednávky a mrtě zpráv.. za mě vyloženě pisálek a omezení pro takové případy je fér.. každý by měl vědět že zde není diskusní kroužek ale stránka která se zaměřuje na služby a odměny s nimi spojené 😉
Lodžik
Děkujeme za přehodnocení a úpravu důvěryhodnosti. 🫡🍀 Dnes, už je vše v naprostém pořádku 🙂.
Zobrazit 5 odpovědí
Dancing Feet
Zajímalo by mě, jak přesně se teď tedy spolehlivost počítá a jak ji mám číst. Prozradíte nám víc? ☺️
Dj Stenly
Tak tohle je fakt podraz na dlouholeté zákazníky. :( :( Nebudu se tady rozepisovat, jelikož bych musel být hodně sprostý. :( :( :( Ale mám po chuti za takové jednání tady dále nakupovat. Jsem tu více jak 4,5 roku, 412 zakázek řádně zaplacených a nikoho bezdůvodně neotravuji. Zprávy mám díky chatíkům se slečnou.. Dávám skoro vždy více jak 100% spropitné,někdy i více jak 500%.... Ano, dvě storna před rokem kvůli chybě banky, nikoliv mojí vinnou. A ted mi snížíte důvěryhodnost o 5%????? Za co ??????? Fakt jsem ted nasranej.
Zobrazit 14 odpovědí
Lucinka_Krejčí
To nejsou spammeři , ale pisálkové 🤣 Ale když o tom přemýšlím tak na mých 205 zaplacených objednávek mám poslaných 2 764 zpráv 😁 To budu už taky skoro takový pisálek 😂 Ale za mě určitě skvěla věc pro holky ! Vím kolik svého času musí holky věnovat jen psaním se zákazníky a nakonec když si pak nic nekoupí ...
Lodžik
Super, ale jen tak pro zajímavost. Nakupuji zde pravidelně, všechny objednávky mám zaplacené, 1 storno objednávku a přesto mám důvěryhodnost 95% 😄...ne že by mi to nějak vadilo, nebo omezovalo. Spíš mi to přijde úsměvné 🫡😄.
Zobrazit 4 odpovědi