Nový chat

Mirek (admin)
Na základě vašich podnětů jsme po náročné realizaci vytvořili úplně nový chat. Nově je možné psát si ještě před vytvořením objednávky a dohodnout se tak na obchodu. Konverzace již nejsou na úrovni jednotlivých objednávek. Na jednom místě tak přehledně vidíte veškerou komunikaci se svým protějškem. Technologie řešení je podobná té, co používá WhatsApp - zprávy jsou posílány online. Na mail vám tak bude nově chodit upozornění, pouze pokud nejste online a máte nepřečtené zprávy. Budeme rádi za vaši zpětnou vazbu, abychom mohli chat dále vylepšovat.
Tato diskuze byla uzavřena.
Rossie
A ještě jedna věc, docela mě otravují m a i l y, které chodí jako upozornění na zprávy.. 😂
Zobrazit 4 odpovědi
Rossie
Moc děkujeme❤ Budu se opakovat, ale ocenila bych možnost posílání fotek v chatu a psaní si s ostatními prodávajícími❤
Zobrazit 2 odpovědi
znak2020
Bez eimalu je jen spam když tam není kopie zprávy a možnost posílání příloh na eimal jen povrzení zásilky ....
senorite-vandoss
na co je opozornění na eimal když dojde jen máte zprávu bych to zrušil úplně ty eimaly jen když dojde zásilka
klaraa.k
Docela na prd že nechodí žádné upozorňení (hlasové) a že propojení s emai je hodně pomalé
Zobrazit 1 odpověď
Irenka
Nový chat je podle mě super, děkujeme Kalhotkomate :-)
nevinedoteky
Jak zachované soukromý například proti komuci přes eimal fb jiné služby ?
Zobrazit 1 odpověď
tajemnyyy
chtělo bi to z chatu aby šlo proklinout na profil prodávajícího na jeho nabídky ....
Zobrazit 1 odpověď
Kal22
příloha se může poslat cokoliv třeba stav prádla atd
Kal22
Chtělo bi to aby přida lištu ze smajlíky i pro kupujích co třeba poslat přílohu fotku
Zobrazit 1 odpověď
tajemnyyy
nový chat mohl ukazovat kdo je online -)
snehurka
Vůbec netuším kde to hledat :(( Pise mi to ze nemam zadne objednávky a když vlezu do meilu a dam napsat zákazníkovi otevre se mi úvodní stránka KM. Pomoooc :))
Zobrazit 1 odpověď
Deisy
Krásný Vánoční dáreček od Vás 🎁🎄 i já moc děkuji za tuto skvělou možnost 👍👏😘
Leia Organa
Super konečně to bude jednodušší. Snad vše bude fungovat jak. Děkuji
sunny
I já děkuji za tuto možnost a věřím, že to bude ku prospěchu :-) Sunny ❤️
Sexyholka
Možná jediné co mě napadá, ale asi tuším, že to jinak nejde, tak já věčně nestíhám, vše řeším z mobilu jako teď a teď jedu v mhd, komunikuji se zákazníkem na tom (mimochodem skvělém) chatu a nahoře je ta lištička KMat.. slečne vedle mě už si to přečetla, koukla na mě, teď je mi to zrovna jedno, fakt spěchám a holku už nikdy neuvidím, ale občas i doma bych to ocenila, aby nikdo neviděl kde si to píšu.. jasně, že nejideálnější by bylo, aby si lidé mysleli, že jsem někde na klasickém chatu, seznamce, kdekoliv :D Ale to jen tak pod čarou.. s funkčností to nemá co dočinění. Chat je fakt bezva.
Zobrazit 3 odpovědi
Baculka1979
Super.
mazlinka19
Tak to je paráda!! Kdyby mě něco napadlo ozvu se :) Dekujeme moc!
Sexyholka
Je to naprosto skvělé! Za sebe moc děkuji :))