Nové kategorie nabídek

Kalhotkomat.cz
Na web jsme přidali nové kategorie nabídek. Věříme, že zákazníkům pomohou lépe najít, co hledají, a prodávajícím usnadní zpracování jejich objednávek.
Chat
Placená textová komunikace realizovaná výhradně prostřednictvím našeho chatu
Audio nahrávky
Zvukové záznamy - připravený odkaz s nahraným obsahem zašleme zákazníkovi ihned po zaplacení jako u kategorií Fotky nebo Video
Ostatní ke stažení
Ostatní soubory ke stažení (pdf, word, …) - připravený odkaz s nahraným obsahem zašleme zákazníkovi ihned po zaplacení jako u kategorií Fotky nebo Video
Sponzorství
Příspěvek od zákazníka pro prodávající bez nároku na jakékoli zboží nebo služby
Zajímá nás váš názor. Napište nám, jestli vám nové kategorie vyhovují.
11

Za mě spokojenost. Dobrá práce.

Malá Víla
Mám k tomuto tématu ještě otázku. Pokud mám něco v kategorii sponzorství, jde za to dát hodnocení?

Blondýnečka
Mohla by se udělat i zvlášť kolonka jako jsou videa , tak finanční sponzorství , protože se tady tyhle typy nabídek množí a množí🙄

Victoria
Akorát teda, chat mám v nabídce hned několikrát, mám ho daný ve správné sekci a v Kvalitě profilu se mi zobrazuje “Chat 0/1”

Bernadette
Chodí mi i zpětně teď maily, dokončené objednávky . To mi předtím nechodilo, to je taky novinka ? Musim zadavat po dokončení chatu objednavka splněna to jsem taky , dnes zjistila 🙂

Je tam ale chyba. Pokud zařadím do kategorii “Zvuková nahrávka” v přepočtu jsou zahrnuté částky na poštovné. To tam nemá co dělat když ten soubor fizycky neposilame. Díky

Super :) zakaznici si to muzou vyfiltrovat v nabidkach u vsech obecne, jen bych to rada videla i u me primo v profilu, aby zakaznik videl u kazde slecny, kolik nabizi Audio nahravek, Sponzorstvi, Chatu...tak jak jsou fotky a videa, takhle jsou ty nabidky porad spolecne s fotkama. Tak to podle me jeste chybi. Jak uz se tu zminovalo :) Jinak pecka.

Bernadette
Jako je to fajn, ale kdyby to šlo dala bych normalne jak je kolonka o mě, nabidky , Videa, fotky , další, tak tam ty nový kategorie. Nemíchala bych to s kalhotkama jestli mi je rozumět je to pro me strasny nezvyk a blbě se to filtruje je v tom takovy zmatek nevim to jsou moje první dojmy 😉 Pokud to jinak nejde přeučim se

Bernadette
Už to mám , ale je to teda úplně blbě videt, v tom profilu to bylo lepsi videt, málo kdo bude filtrovat malé písmenka, si myslím a samotnou mě to štve, že to hned nevidím 😁😶

Malá Víla
Za me ok, jen mi trosku vadi to ,,nedokonceni" profilu, protoze nenabizim sexchat.
Profil mam dokonceny myslim dost. :D

Bernadette
Tak jsem to rozdělila a dala do kategorií a ted to nevidim ve svém profilu 🙊 kde to ted je ?

Pecka, pecka a ještě jednou velká pecka! Díky za lepší přehlednost 👌

Myslím že skvělá věc , kterou tenhle web potřeboval :)
Určitě ne každý má zájem o tyhle věci , tak se to vyfiltrovalo :) spokojenost

Bernadette
A jakmile vše dám do nových kategorii , zůstane mi normálně stažení jaké tam mám , dekuji?