Kalhotkomat má svou PWA aplikaci

Jana (admin)
Od minulého roku si můžete do svého telefonu nainstalovat PWA aplikaci Kalhotkomatu.
Co je PWA aplikace?
Ve své podstatě se pořád jedná o web, který se ale chová a vypadá jako mobilní aplikace. Stejně jako klasické nativní aplikace je možné PWA umístit na domovskou obrazovku telefonu nebo tabletu. PWA se instaluje z webového prohlížeče. V Google Play ani v App Storu ji nenajdete. Ke svému provozu aplikace využívá webový prohlížeč, ze kterého jste ji instalovali. Je tak stále aktuální a není třeba ji aktualizovat. V prohlížeči se ale také stále ukládá historie procházení webu.
Spousta z vás už naši aplikaci používá. Napište nám, jak jste s ní spokojení, v čem je pro vás lepší než klasický web nebo proč vám naopak nevyhovuje.
6

Jak PWA aplikaci aktivovat / instalovat?
Android - Chrome
• Po načtení stránky Kalhotkomat vyskočí dialog pro nainstalování PWA aplikace
• V dialogu klikněte na tlačítko Nainstalovat
• Pokud se dialog k instalaci po načtení stránky Kahotkomat sám neobjeví, najdete možnost “Instalovat aplikaci” v nabídce Chromu pod ikonou tří teček
• Po nainstalování aplikaci najdete v seznamu aplikací.
Android - Firefox
• Po načtení stránky rozklikněte v pravém dolním rohu nabídku.
• Klikněte na tlačítko nainstalovat.
Safari pro iOS / iPhoneOS / iPadOS
• Z nabídky vyberte prostřední tlačítko sdílet.
• Vyberte možnost Přidat na plochu.
Na iOS je možné PWA aplikaci instalovat výhradně z prohlížeče Safari.

Cruella
Používám ji trvale snad již od začátku, co jsem tu. Funguji z mobilu a na svůj prohlížeč se nikde veřejně nepřihlašuji, takže mi ukládání historie nijak nevadí. Ale chápu slečny, co pracují z počítače ve společné domácnosti apod. Bylo by ale fajn do ní přidat i pár vychytávek. Jako třeba archiv na konverzace. Když je třeba nějaký zákazník již mimo "hru" - nakoupil, ukončil kontakt, slečna to ukončila z důvodu jeho chování atd. Následně když napíše, tak je fajn vědět, o co v konverzaci/obchodě předtím šlo. A při větším počtu zákazníků už úplně není reálné vše "historicky" starší a neaktivní nechávat a konverzace nemazat. 😁

Redpoison
Mám a vyhovuje. Nejvíce používám mobil a díky apce jsem hned online, aniž bych něco někde hledala.

Aplikaci používám. Protože na KM chodím pomůže na mobilu a nevyužívám Pc. Kdyby posílala notifikace tak by to bylo dokonalé.

Az nebude ukladat historii prochazeni v prohlizeci, bude to znacka ideal 🙃. Do te doby jen a pouze pres anonyma.

LadyMammy
Mám a vyhovuje mi maximálně ❤️. Pokud ji mám stále otevřenou v oknech mobilu, hází mi často (ale ne vždy) dokonce i notifikaci o zprávě a to je super.