Důvěryhodnost zákazníků - fáze II.

Mirek (admin)
Co jsme právě přidali: 1. zákazník vidí o sobě stejná data, co vidí slečna 2. nový zákazník má výchozí důvěryhodnost 60% 3. může si ji zvýšit třemi způsoby: zaplacením objednávky, ověřením svého telefonního čísla, dobitím kreditu alespoň 300 Kč Touto změnou chceme rozlišit pisálky od poctivých zákazníků. Budeme rádi za Vaši zpětnou vazbu. Dále plánujeme tzv. "hodnocení od slečen" a možnost blokace.
Tato diskuze byla uzavřena.
Mokrá hoe
To zní dobře, mám už dost pisálků.
PavcaB
Ano. Hodnocení od dam viditelné i pro ostatní by se hodilo. Narážím hodně na objednávače na dobírky, kteří je nevyzvedávají. Tak by si ostatní prodávající mohly dát na tyto lidi pozor. Možná bych i zvážila možnost u každé ženy zrušit si možnost odeslání na dobírku. U některých věcí bych to jistě využila.
StockingLady
Jsem zvedava jak to bude fungovat
Danette
To je super 😘
Irenka
Perfektní
AngellaAndělská
Ahoj, za "hodnocení od slečen" a možnost blokace budu opravdu moc vděčná...
Zobrazit 1 odpověď
Lily♥
Teprve se "rozkoukávám", ale zní to skvěle :)
NataliaV
Super, díky moc :)
Kristýna 2025
Super nápad to hodnocení od slečen
Nikkyy
Tak to je skvělé! Děkujeme za vylepšení :-)
Wanes
Paráda, děkujeme;-)
Lauri
Tyto nové funkce jsou opravdu super. Člověk hned ví s kým má tu čest. Dekuji
Nestydatka
Je možné objednávku od zákazníka, co nakupuje poprvé, odmítnout? Teď si ode mě jeden objednal dobírku a samozřejmě nemá v plánu si ji vyzvednout. Naštěstí to pro mě nebylo náročné ani finančně a ani časově.
Zobrazit 4 odpovědi
Angel1
Rád bych upozornil, že ta statistika poslaných zpráv je mylná. Tolik zpráv jsem neposlal ani ve snu. Počítá to násobně více zpráv než bylo skutečně odesláno, což jsem si i ověřil.
Zobrazit 2 odpovědi
mazlinka19
Bylo by možné přidat “nahlásit” nevím jestli jsem slepá, nebo to ještě není. Raději se ptám. Rada bych třeba měla možnost nahlásit chat :) dekuju
Zobrazit 2 odpovědi
Deisy
Super, moc děkujeme 😍 Jste pořád lepší a lepší 👍👏
Rossie
Děkujeme❤
Terinka
Je to super, děkujeme 😊
Savannah
úžasný, děkujeme <3
Hot Samantha
Paráda! Děkujeme 😊❤️
Bernadette
Super 🙂 a prosím a uplne novy zákazník tam nemá nic ?me občas píše někdo a nemá tam nic.
Zobrazit 2 odpovědi