Zrušení hodnocení prodávajících

Peterkamatej
Myslím si, že toto je tu úplně zbytečné. Zákazníci buď objednávky od prodávajících vůbec nehodnotí nebo ji hodnotí kladně a to se prodávající k ní většinou nevyjádří a nebo jen krátce a většinou s poděkováním. V případě, že zákazník hodnotí špatně, ale věcně a podle svého pocitu a slušně, tak v lepším případě prodávající napíše, že si za to zákazník může sám a slušně napíše že je debil a v horším případě napíše opět, že si za to může sám a přímo urážlivě napíše že je debila a i jiné invektivy, které by si vůbec neměla dovolit. Takže pak takové hodnocení je zbytečné. Většinou je stejně kladné. Pro kupujících je hlavní jak rychle reaguje a jak rychle vyřizuje zakázku.
Dancing Feet
Nakupující, já pořád nerozumím tomu, proč prostě to hodnocení nepoužíváte jinak :) Když se podívám, je to vesměs 5* nebo 1*, výjimek je opravdu málo. Proč zkrátka neudělíte třeba 3 hvězdičky a (důležitá součást!!!) konstruktivně nepopíšete v komentáři proč? To, že to některá slečna třeba održkuje a zablokuje vás vám může být přeci jedno - když s ní nejste spokojení, už u ní nakupovat asi nebudete ;-) naopak se podle toho budou moci ostatní nakupující lépe řídit, protože to bude mít vyšší výpovědní hodnotu (podle mě i lepší třeba než příspěvek ve fóru, ve kterém stejně nejde dobře vyhledávat...) A že prodávající něco napíše na fórum pro prodávající, to není tolik relevantní, prodávajících je tu opravdu hodně a názor jediné zase tolik neznamená...
Zobrazit 1 odpověď
Pacík
Naopak – místo rušení hodnocení by se měli zákazníci naučit dávat i negativní hodnocení a nebát se toho. Bohužel v současnosti často negativní hodnocení vyvolává ze strany některých prodávajících nevhodné reakce, jako jsou urážky, blokace nebo dokonce "veřejné pranýřování" v uzavřených fórech určených pouze pro prodávající. Takové chování je neprofesionální a odrazuje zákazníky. Čest výjimkám, které jednají férově a s respektem. Není divu, že tento portál zažívá výrazný odliv zákazníků – a současně i pokles zájmu ze strany administrátorů, protože při klesajících číslech už platforma pravděpodobně negeneruje dostatečný zisk.
Zobrazit 17 odpovědí
Rick
Poprvé na internetech? Je správné, že se i druhá strana může vyjádřit. Je potom na každém z nás co si z recenze vezme.
WhiteLady
Sečteno, podtrženo, dostal jsi celkem bídu i tady. Uff, jsme hrozný, holky. Tak my už budem hodný, ty nebuď blbej a bude se to krásně točit dál 😘. Koloběh nákupu a prodeje je neúprosnej, tak zpátky k utrácení, bobánci 😉.
Zobrazit 3 odpovědi
Malá Víla
Nesouhlasim. :) Pokud by u prodavajicich byla ciste jen spolehlivost, co se rychlosti zpracovani tyce, nic ti to nerika o kvalite zpracovani objednavky. Kdyz si objednas 7 dni noseni ponozek a prijde ti temer neonoseny kousek a nemas moznost hodnotit, jak ostatni poznaji, ze prodavajici netvori kvalitni objednavky? Za druhe - prijde mi, ze jsi parkrat narazil a ted vsechny hazis do jednoho pytle. Pokud prodavajici nevypracovala objednavku tak, jak slibila, mas moznost reklamace. Pokud jsi ji hodnotil negativne, v odpovedi jsi dostal bidu a ted to resis ve foru, je na case zapracovat na svem egu. Hezky den :)
Zobrazit 47 odpovědí
Lady666
Ahoojky, když to vidím tak souhlasím, občas je to smutné, jak se některé prodávající vyjadřují. A ano X zákazníku mi to potvrdilo a nebo se omluvili, že hodnocení nedají, protože by pak dostali vynadáno od jiné prodávající. 😀 Spíš než zrušit hodnocení, bych pro něj nastavila pravidla, jako např žádné "vulgarismy" atd.
Zobrazit 12 odpovědí
KetrinF
Ty asi reaguješ na tu bídu co si tu od jedné prodávající dostal. Já bych na tvém místě začala u sebe abys byl důvěryhodnější. Tím tě neschazuji pokud jsi u slečny nebyl spokojený máš nárok špatně hodnotit. To že to slečna v reakci na hodnocení pohnula dost vulgárně je věc druhá ,ale tím dělá vizitku sobě. A né dobrou.
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Většinou hodnotí zle opravdu ty co jsou zhrzeny, protože do zpráv píšou krása největší spokojenost a do hodnocení napíše děs apd jen tak pro zábavu nebo chce nasra*. V tomto případě je potřeba se bránit ! Každopádně, přijímám hodnocení, ať je jakékoliv pokud je hodnocení opravdové a ne zmrds*é . To se pozná . Musím zaklepat , že dlouho mi na profil naschvál nikdo nepsal .👍
Monči_čák
HODNOCENÍ NERUŠIT !!! Většinou se nedávají hodnocení u digitálního obsahu. A není to rozhodně většina kupujících co by nepsala hodnocení. A zbytečné to rozhodně není :) Myslím si , že spousta zákazníku se na hodnocení dívá a podle toho se i rozhoduje při výběru. Prodávající tady opravdu nereagují přímo v hodnocení pokud se jedná o hodnocení pozitivní , ale většinou reagují v soukromém chatu a většinou jsou za tyto hodnocení rády a mnohokrát i poděkují a vím , že je taková hodnocení potěší :) A když nejsem s nějakou věcí nebo provedením objednávky stoprocentně spokojen tak jsem si to s prodávající neměl problém vypsat v chatu a pokaždé mi prodávající vyšla vstříc. Rozhodně prodávající nemá právo urážet kupujícího a ani obráceně. Ale i taková hodnocení mají svou vypovídací hodnotu. Hodnocení je tu dobrovolné a je na každém jestli ho dá nebo ne :)
Zobrazit 3 odpovědi
Palik4
Niektoré slečny aj vydierajú , že keď nenapíšem dobre hodnotenie , už mi nič nepredajú alebo nedokončia objednávku atď
Zobrazit 7 odpovědí
errorlevel
Nic nerušit a vše nechat jak je. To co kluci popisují k tomu nedává jakýkoliv důvod 😏
Bombabaculák
To nevím jestli to rovnou zrušit, ale pravdou je že některé prodávající tady jsou pěkná verbež :)) ale to jsou celkem výjimky nic ve zlém zase :)
Zobrazit 2 odpovědi