Zlepšení a zrychlení odesílaní
Leilaneedmoney
Můj profil Moje nabídky
Formou jako Vinted - odesilatel dostane číslo objednávky, jen naťuká do boxu a může kdykoliv odeslat(klidně i o půlnoci😈). Žádné zdlouhavé tisknutí štítku a hledání otevřené pobočky na podání :) vše by bylo exkluzivnější a rychlejší 🔥
4
Super nápad, ale míč je na straně zásilkovny. 🙂 KM, s tím bez investic nic neudělá.
Na blogu Z. píšou "Je v plánu rozšířit možnost podání přes Z-BOX i na jiné platformy než V*nted?
Do budoucna tuto možnost plánujeme a jakmile to bude aktuální, budeme o tom informovat na blogu i našich sociálních sítích."
blondataterezka
Naprosto souhlasím, ještě by mohly být na výběr velikosti zásilek (jako na Vintedu) a podle toho by se odvíjely ceny za poštovné, protože platit 99,- za poslání jedněch kalhotek mi přijde fakt moc:)
Crystal
Jsem pro, přestěhovala jsem se na vesnici a mám tu jen boxy, ušetřilo by to jak tisknutí štítku tak i hledání poboček a dojíždění daleko do města. Zákazníci by jistě ocenili rychlejší odesílání a my baby taky. ☺️
Perverzniandel1
Hezký den za mě každopádně ano. Většinou mám čas až večer a schanet pobočku je občas velmi složité 😉