Zase ta dobírka

Nestydatka
Ahoj. Proč mohou zákazníci ihned objednávat na dobírku? Jen to dává prostor pro podvodníky.. Diky
Dave 82
Ono je to oboustranné.
Zobrazit 8 odpovědí
Martin(a)
Myslím si, že dobírka má své místo, ale jen pro ověřené zákazníky. :) Když už víte, že to není jen honič. Prostě standardně vypnuto a pro konkrétního zákazníka zapnout po domluvě :)
Zobrazit 4 odpovědi
Victoria
Tak už jsem se taky rozhodla dobírku vypnout, 99 % samí neplatiči 😒
Zobrazit 3 odpovědi
Kate96
Já dobírku nenabízím, protože to v 99,9 % skončí tak, že si pak zásilku nikdo nevyzvedne a je to tím pádem zmařený obchod. V dnešní době pouze platbu předem.
Makin
Já ji mám vypnutou, párkrát jsem se domluvila přímo se zákazníky v chatu, že jsem jim ji na chvíli zapnula, ale pokud by neměli 100% spolehlivost, tak bych do toho nešla a s nějakým větším balíčkem taky radši ne...
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Nemusí automaticky, vypni možnost dobírky .
Redpoison
Ja mám dobírku vypnuto,ale když mě zákazník kontaktuje že o ní má zájem a já u něj vidím,že nikdy žádný problém s vyzvednutí neměl, tak mu to umožním.Je to o komunikaci.
Zobrazit 2 odpovědi
RoztomilaNala
Podle me jedine reseni pro nas prodavajici je, abychom si tuto moznost proste vyply v nastaveni. Predejdeme tak podvodnikum, kteri si max tak pohoni u toho, ze jim je vyhoveno a neco odeslano. Mi se do toho taky nejdrive moc nechtelo, protoze vim, ze nekteri kupujici tuto moznost maji radsi, ale po asi 4. nevyzvedle zasilce, ktera mohla delat radost jinym, jsem se na to proste vykaslala a vypla to.
Zobrazit 15 odpovědí