Zanechaní spropitného
Honič.
Chybi mi tu možnost zanechani sprostého aniž bych musel kupovat nabídku... jak je kolonka O mě prodáno, videa by byla dobrá i kolonka spropitné, pro zanechani jakekoliv výše spropitného...
7
Divná_Uta
Já s tím třeba souhlasím, jsem tu i jako nakupující a když si prohlížím profily a rozhoduju se kde chci nakoupit a některá slečna mě zaujme nádherným profilem, tak bych ji velice ráda jen tak poslala spropitné bez jakékoliv objednávky.
Líbilo by se mi třeba hned vedle kolonky líbí se mi, poslat spropitné a třeba jen kliknout a poslat např 100kč.
Jo jasně, stejně to bude tak či tak objednávka, ale myslím si, že takto by to bylo atraktivnější než hledat nabídku v sekci sponzorství.
Fufínek
Většina z nás má možnost ,,sponzorství,, i na úplně minimální možný částky. U tebe se spíš obávám že to kvantum příspěvků které sem vkládáš bude opravdu jen o honění...Kdo chce způsob si najde. Tvých několik vláken ve fóru, ale jen 3 nákupy jsou trochu...zvláštní.
LadyMammy
Tak já mám například takovou nabídku :
https://www.kalhotkomat.cz/nabidky/prokazani-ucty-a-spokojenosti-278339
Spropitné se vždycky dává až k dané nabídce. Stejně jako v restauraci - dáš spropitné až za nějaké jídlo..
Tak tady dáváš spropitné za nějakou službu.
Nebo jak je už psáno, použiješ kolonku sponzorství - přes filtr.
Malá Víla
Ahoj, prodavajici vetsinou ma nejakou formu sponzorstvi jako prispevek ci darek v nabidkach.
Popr. urcite rada vystavi. ;)