Zamýšlené ověřování identity

Dominika
Ahoj holky, chtěla bych znát vás názor na ověřování identity kdy kalhotkomatu je třeba poskytnout fotku s obličejem či oskenovat průkaz totožnosti. Vy si to necháte líbit? Pokud na toto přijde tak já odcházím. Slibovaná anonymita a bezpečnost by snad měla být garantována nejen zákazníkům, ale i prodávajícím, ne?
Jana (admin)
Dobrý den, děkujeme za vaši zpětnou vazbu a váš čas při vyplnění dotazníku. Vaše odpovědi nám pomohou s nastavením a popsáním jednotlivých kroků ověřování.
Victoria Rose
podle obličeje těžko poznají, jaký má prodávající tělo, prsa, či vaginu. Když už teda to chteji mít ověřeny na 100%, ať udělají, ze u každé fotky, ať už ponožky, nebo třeba jen profilovce obrázky a tak podobně, ať k tomu vždy prodávající na listecek/papirek(ne ze se text vloží na fotku), napíše uživatelka svoji přezdívku. Tak to bude 100%, alespoň podle mě
Brunetty
Hezký večer všem, moje profilová fotka s logem KM a datem kdy byla fotka vyfocená je dostatečně autentická i další fota v mé galerii, proto nevidím důvod se prokazovat občanským průkazem ani fotkou obličeje. Pokud to bude podmínka odcházím s této komunity.
Victoria Rose
Stejně si to KM udělá podle sebe🙈. Chapu, ze to tu chce mít km vše prověřené, ale co to vyresi, když i přes to mohou uživatelky stahovat fotky z netu?
Zobrazit 2 odpovědi
tajemnyy
anonymita zůstává občanku vidí pouze ověřovatel ...
Zobrazit 4 odpovědi
Voňavá broskvička
Nemám problém vyfotit občanku, ale zamažu všechny údaje krom data narození. Ani svojí fotku sem nechci dávat 😉 nemínim aby fotka pak visela na internetu dalších několik let či věčnost?
Victoria Sugar
Foto s obličejem bych ještě překousla, ale OP fakt nikde zveřejňovat nechci, taky bych uvažovala o odchodu z KM.
Zobrazit 1 odpověď
Punam
A nebo to nechat dobrovolně,at si každá prodávající rozhodne zda bude posílat foto obličeje a občanku...ta ,která to udělá,bude mít na svém profilu status:"Ověřeno",my co odmítneme,budeme mít status "Neověřeno"..já to oželím,že bych nebyla ověřená,nemyslím si,že by to nějak změnilo prodeje
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
A na občance je fotka 😁 ta by mohla stacit nebo ne 😁 zakrejou se jen ta cisla, aby se nedala nejak zneužít občanka a dobrý ne nebo taky ne 🙈 to není žádná nahota proste občanka to se posílá všude pro ověřování 😊 nebo ja uz posilala i normalne jako ne jen fetiš stranky 🤗 Jako lepsi fotka takova než s přezdívkou na kalhotkomatu s oblicejem, chápete me 😊
Zobrazit 7 odpovědí
KVĚTINKAVOŇAVÁ
Taky si myslím že stačí prvotní ověření. Tohle se mi ani trochu nelíbí a neudělám to... Pokud půlka holek odejde, přijdou o dost peněz z provize. Takže snad si to ještě rozmyslí a dostanou rozum...
Zobrazit 2 odpovědi
Punam
Myslím,že bohatě stačí to původní ověření,fotka bez obličeje s cedulkou (jenom pro Adminy).. jak už tady bylo zmíněno..fake učty se tady stejně neudrží...
Zobrazit 1 odpověď
Wettie
Zkuste se vžít i do role nově příchozích slečen. Já se bála sem zadat i těch pár informací, které KM žádal, ale překousla jsem to. Neznat KM, nevědět jak to funguje, zda se tu uchytím atd a muset posílat občanku a foto obličeje... Eliminují se fake účty, ale neeliminují se tímto krokem i nové slečny obecně?
Zobrazit 4 odpovědi
Dominika
Ještě zdůrazním, že můžeme důvěřovat kalhotkomatu, ale uvědome si, že nemůžeme důvěřovat internetu. Víte kolik šikovných anonymních a neověřených uživatelů vydávajících se za zákazníky tu může být, kteří se toho chytnou a vysosají tato data? Co se pak asi stane. Budeme se modlit, že nás ten člověk nenajde a nebude třeba vydírat? Co s tím pak asi udělá kalhotkomat? Řekne promiňte, zvorali jsme to? To si rovnou vytvořte na YouTube lechtivý prodejní kanál, nezapomeňte říct jak se jmenujete a kde pracujete a 'zabezpečte' videa uživatelským heslem. Banky a pojišťovny mají určitě velmi důsledné zabezpečení a šifrování. Přesto se občas najde někdo, kdo ta data ukradne. Toto mi za pár stovek / tisíc měsíčně nestojí a s tímto kdysi dobrým a solidním webem se rozloučím.
Zobrazit 8 odpovědí
Hot Samantha
Pro mě by to znamenalo konec. Vyjádřila jsem se tak i v dotazníku pro KM. Pořád se tu mele o anonymitě, a pak mám někam fotit svůj obličej nebo dokonce doklad? Ještě bych pochopila ověřování zjevných fake profilů, případně nějakých podezřelých, ale takhle ne. Navíc si myslím, že čistě fake profil se tu sám o sobě dlouho neudrží.
Zobrazit 1 odpověď
Deisy
Přidávám se k vám děvčata, taky jsem byla tak trochu šokovaná, že by chtěli i ofoceny OP, to už se mi zdá přes čáru. Ještě foto s obličejem budiž, ale OP ??? Také budu zvažovat působení zde i nadále, pokud budou požadovat OP, byť se začerněnými údaji. Jsem tu už přes rok, mám své stálé klienty, nikdy u mě žádný problém a teď toto ? Trochu rána pod pás...
GingerBitch
Jestli chtějí skenovat OP, tak rovnou můžeme prodávat pod svým jménem a nemusíme někomu nechávat pětinu výdělku 😁 Tímto přijde stránka o svůj účel :)
Blondýnečka
Na jednu stranu to chápu , na druhou stranu už prodej těchto věci je o intimitě, anonymitě a pomyslný vztah s důvěrou dvou lidí, jakožto prodávající a kupující. Pokud se kupujícímu něco nezdá, není povinen objednávku zaplatit , není povinen si ji vyzvednout a muže si platbu nechat vždy vrátit. Zatímco prodávající je tady fakt už jako figurina ve výloze, prodává pomyslně samu sebe , a ještě abych někde za to dávala někomu občanku a fotila se s obličejem , to už je trochu hranice , za kterou bych hodně přemýšlela, jestli mi to za to stojí...🤷🏼‍♀️
Dianka
Souhlasím a psala jsem to i do dotazníku ze toto bych opravdu velmi důkladně zvažovala ... Skenovat doklad to mi rozhodne pripada ať přespříliš a nevidím k tomu důvod... obzvlášť ne u nás které to působíme už déle jak rok a všechno je v pořádku.
Wettie
Ahoj. Taky mi tahle představa není příjemná. Na KM se mi líbí, ale stejně jako část slečen, i já bych pak byla nucena zvažovat své další působení zde 😔
Zobrazit 4 odpovědi
Bernadette
Mě osobně to nevadí pošleš pouze KM, nikde tě ukazovat nebudou ( já jim důvěřuji )🙂 , ale chapu že někdo nechce 😉
Zobrazit 4 odpovědi