Záložka FOTKY

The Lion Queen
Z mé strany bych určitě uvítala na KM i záložku fotek, tak jako jsou nyní videa. Nemyslím si, že každému se líbí to samé a pokud na něj na každé stránce vybafne fotografie - s prominutím - hoven, zvlášť pokud není zastáncem této praktiky, nedělá to asi dobrý dojem - alespoň ne na mě. Pokud ho zajímá jen obecně hmatatelny výsledek, Zároveň by se tím zprehlednilo to, co je elektronické a co není. A v neposlední řadě by se konečně přestaly v hlavních nabídkách zobrazovat nekonečné nabídky typu "chat pro P, " "chat pro d" a tak pořád dokola,.... Slečny, prozradim Vám tajemství - nabídka v kategorii fotky nezmizí po jejím zakoupení, takže ji klidně můžete používat pořád dokola a ne spamovat tím každý den na stránce - dle km to zatím pravidla neporusuje, takže pro ně je to ok, snad v tom lednu provedou důkladnější Opravy i v tomto...
Pipinečka
Určitě bych dala záložku fotky je to skvěléj nápad. Fotky jsou kolikrát rajcovnejsi jak nějaké video.
Perlička
V samostatné kategorii bych uvítala nejen fotky, ale také chat...
Wettie
Samostatná sekce Fotky v nabídkách by byla fajn. Víc mi tu ale osobně chybí sekce pro on-line služby, po kterých je tu docela poptávka a musí se zařazovat do kategorie fotky (kde si to ne každý zákazník všimne).
Baculka1979
Právě ta hovna tu šla dost dobře na odbyt, věř mi :). V současné době pánové pláčou, protože jsou zcela bez tohoto byť neobvyklého, ale žádaného zboží, velmi smutní. Jinak členění bych také uvítala - zvlášť sekci prádlo s dalšími podsekcemi, pak videa, fotky, ostatní perveznosti, chat atd...Možností je spousta. Mě osobně by stačilo členění v rámci mého profilu, aby to bylo přehlednější, když se zákazník podívá na zboží, aby mohl jít cíleně do té sekce, která ho zajímá. Ohledně nabídek - čím více nových nabídek - tím vyšší šance, že si tě někdo všimne - toť nejspíš jediný důvod, proč to slečny dělají a nedivím se jim, dřív (když jsem měla více času a byla to moje priorita si takhle přivydělat) jsem to dělala také. Každá tu je na prodej a na vydělání peněz, takže se pro to snaží udělat maximum.
Zobrazit 3 odpovědi