Zablokovaný = nemožnost nakupu

CandyW
Už po několikáté se mě stalo, že jsem měla někoho zablokovaného a i tak odemne nakoupil nabídku. A to se mě vůbec nelíbí. Když někoho zablokuji, tak to má nějaký důvod a nechci si s ním psát. Věřím, že i ostatní holky to tak mají... Můžete s tím prosím něco udělat? Jinak blokace ztrácí docela smysl.
Pacík
Dle mého to absolutně nic neřeší, zablokovaný člověk si může vytvořit jiný profil a může nakupovat dál. :)
Zobrazit 1 odpověď
Dave 82
Pokud koupil a zaplatil tak je to snad jedno?
Zobrazit 3 odpovědi
Monči_čák
Objednávku můžeš sama stornovat. Jednou to tak u mě jedna prodávající udělala a nemusela k tomu mít můj souhlas. Byla tam tenkrát překážka ze strany prodávající :) Snad jsem trochu pomohla.
Zobrazit 2 odpovědi
Harmony Marťa
Bude nějaké vyjádření prosím??
Zobrazit 4 odpovědi
CandyW
Zajímalo by mě, kdy se vyjádří admin...
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Ahojky už se to tu řešilo a nic. Taky mi to přijde hloupé u objednávky k odeslání můžeme stornovat to je cajk, ale u videi to nejde. Automaticky zablokovanýmu přijde odkaz a může z vesela koukat.
Zobrazit 5 odpovědí
blue86
Presne tak! Úplne ma zaskočilo, keď mi prišla objednávka a tam "zákazník zablokován" ehm, jak???
Zobrazit 1 odpověď
BetaCuck
Lol, to je taková blbost, že mě ani nenapadlo, že by to tak mohlo být a po blokaci šlo nakupovat 🙈
Zobrazit 3 odpovědi
láska_
Musím zaklepat, že zatím nikoho v blokaci nemám, ale naprosto souhlasím. Blokace nemá absolutně žádný smysl, pokud si zákazník může stále něco zakoupit. Obzvláště, když se zákazníci mstí za blokaci následným špatným hodnocením.
Zobrazit 1 odpověď
BlvckCat
A ja myslela ze v blokaci už zákazník nemůže nic🫣🙈dost blby teda
Zobrazit 1 odpověď
Harmony Marťa
Plně souhlasím! Blokace = nemít možnost kontaktu i nákupu
Zobrazit 1 odpověď
oh.baby88
Naprosto souhlasím. Zákazníci jsou pak ještě schopni se mstít špatným hodnocením po zablokování. Naštěstí ho admini bez problému smažou, ale vznikají tak akorát komplikace. Prostě když někoho zablokuju, logicky s ním nechci mít nic společného, natož aby si něco ode mě kupoval🙈
Zobrazit 1 odpověď
JmenujiSeNatalka
Ahoj,ano to už se tu taky myslím v minulosti řešilo a mám pocit,že to tehdy nijak nedopadlo 😏
Zobrazit 1 odpověď