Zablokováni účtu prodávajících

SweetMonny
Můj profil Moje nabídky
Chtěla bych vědět jestli kalhotkomat nepřemýšlel že by před zablokováním prodávajících by je první upozornil zpravou že udělali něco špatně a třeba až za hodinu by zablokovali. Mam na mysli u malých prohřešků který třeba ani prodávající neudělá schválně. Bylo by fajn mít chvilku na opravu chyby a mít ve zprávě přesně co je špatně aby to mohla napravit a poučit se . Byl by to určitě dobrý krok od adminu na vylepšení Kalhotkomatu
24

Taky jsem pro. Jako zákazník už jsem jednou odešel a zrušil si účet na KM. Právě kvůli častým blokacím slečen , které měly jen drobné porušení pravidel. Je potom dost nepříjemné pro zákazníka když druhý den chce se slečnou dořešit objednávku a zjistí , že je v blokaci. Po několika dnech kdy je slečna zpět , se od slečny dozvím , že dostala ban za špatný okraj fotky. Chtěl bych poprosit slečny , které tuhle možnost nahlašování zneužívají ať jsou trochu soudné. Tím si prodeje nezvýšíte. Na druhou stranu když dojde k vážnému porušení pravidel , nebo slečna má jistotu , že slečna kopíruje tak s tím nemám naprosto žádný problém.