Zablokování prodávajících

Adin
Co přidat funkci, aby si prodávající mohli pro sebe bloknout jiné prodávající, aby se jim nezobrazovali nabídky od konkrétních slečen? Trochu mi není po chuti když vlezu do nabídek a hned na mě vyjede něčí ho*no :D .
Peee
Ahoj, nedá mi to se nevyjádřit...Sorry holky, ale řešíte tady hrozný h*vna. 🙄 Přesně jak píše errorlevel, není nic jednoduššího než se místo šmejdění u konkurence, zaměřit na péči o svůj profil. Někomu by to možná prospělo natolik, že by pak nemusel dělat sviňárny na ostatní prodávající, zesměšňovat jejich nabídky nebo je naopak kopírovat v domnění, že se mu zvýší prodej. 🙄😉
Zobrazit 3 odpovědi
errorlevel
Už se to tu řešilo kupující od prodávajících. Výsledek byl, že každý hovínko unese :) Ale prodávající od prodávajících? K tomu lze udělit jediná rada: Holky, u konkurence nešmejdit, cizí nabídky nekopírovat ani nenahlašovat. Místo toho svůj profil opečovávat a na hovínka se nezaměřovat, pokud mi nevoní :)
Varan112
CHtělo by nastavit ve vyhledávání když uživatel přihlásí nezobrazovaly nabídky které nemá zájem . či určití prodávající .. nebo udělat lepší filtrování vyhledávaní .. zrovna ten kavavír hovn.. nemusí každý vidět , například nezobrazovat nabídky sperma kaviár , nezobrozovat užvatele 2112212adela
Zobrazit 1 odpověď
angelosadevil
Joo, ho*na tady jedou :D Se divim, ze jeste nejsou nabizeny videa o tom, jak ho*na putujou do briska : D :D
Zobrazit 10 odpovědí
Redpoison
Jo,to by bylo fajn 😊Jestli mám být upřímná, některé mi lezou na nervy🤣🤣🤣
Zobrazit 1 odpověď
Scarl4t
Pobavilo😂 ale souhlasím, že ta možnost, i kdyby kvůli něčemu jinému, tu být měla (třeba kvůli kopírování nabídek)