Z kočičky se stal kocourek

Otík
Uz podruhé mám podezření, že tady prodávají i chlapi
Punam
Před zakoupením jsi z fotky nepoznal,že se jedná o unisexový nebo pánský model boty ?
Bernadette
Tak to ti věřím 😃🤣 stat se může cokoliv , ale s tim musíš počítat 😉 jinak proste zkusit něco jiného než treba boty jak vidíš holky kupuji pánské boty občas ...například zkus videa , pak fotky nebo sexchat aktuálně vymyslet si fotky, které presne chces na míru focené okamžitě. No a získat si zde nejakou důvěru prostě a věřit, treba ze ja jsem žena 😃. Dříve bylo fajn ze byl skype live , že se vysílalo v přímém přenosu se mohlo, ted uz nejde, takže aktuální fotky si koupit nebo chat získat si důvěru prostě 😁 😉 Takze klidne napis😎
Zobrazit 1 odpověď
dirtyalexa
Při registraci na Kalhotkomat jako kupující musíme poslat fotku, kde je poznat, že se jedná o ženu s papírem, na kterém je naše přezdívka a datum.
Zobrazit 3 odpovědi
Baculka1979
Mam nohu 42, respektive 41 ale širokou, plochou a s vysokým nártem. Dámské sportovní boty mi nejsou žádné :-(...myšleno značkové. Kdo ti co poslal netuším, ale pokud jsou to menší čísla třeba 38,39 nebo do té 41 tak snad by to žena být měla. Pánové mají většinou větší nohu.
Zobrazit 1 odpověď
Otík
Protoze už mi podruhé přišly pánské boty od Adidasu
Zobrazit 4 odpovědi
Nestydatka
To mi nějak nesedí. Podle čeho?