WishList/Kosik

gurman85
kdyz si tak prohlizim kalhotkomat tak se mi nektere nebidky libi ale nenasel jsem moznost si to nekam ulozit na pozdeji, preci jenom v praci na zachode toho moc neporesim. Navrhuji proto pridat do uzivatelskeho prostredi tlacitko WishList nebo Kosik
láska_
Oživuji tohle téma. Konkrétně košík bych uvítala. Kdyby si zákazník mohl objednat rovnou více produktů od jedné prodávající, tak by to bylo skvělé. Ne všichni zákazníci s námi chtějí něco řešit, domlouvat.
Zobrazit 1 odpověď
lilaah
Rozhodne souhlasim! Tato funkce mi tu jako kupujicimu hodne chybi..
Nestydatka
WishList bez blokace zboží by byl užitečný nástroj! :-)
PrincessXL
Skvělý nápad. Není nutné hned vkládat do košíku na později, ale vytvořit seznam oblíbených nabídek je ideální. Člověk se pak v klidu rozhodne, zda nákup uskuteční, či nikoli. A pokud mu to někdo vyfoukne, příště bude rychlejší v rozhodování 😊
PerverzLady
Skvělý nápad, ten by zde měl velké využití.
Malá Víla
Podle me by stacilo klidne jen to srdicko. A ze by slo videt, kolik srdicek dany predmet ma, timpadem jak moc rychle se dany clovek musi rozhodnout, aby mu to nekdo nevyfoukl. Dat do kosiku je podle me zbytecna blokace predmetu.
Baculka1979
Ano nebo něco jako "koupit později". Tím by nedošlo k blokaci zboží a prostě kdo by to dřív koupil toho by to bylo
Terinka
Souhlas, super napad :)
The Lion Queen
Nápad dává logiku, ale má to své ALE... Když si to někdo dá do košíku, automaticky by se to mělo zablokovat pro ostatní a nabídka zmizet z aktivních nabídek. A když si ten daný člověk po 14 dnech rozmysli, že už ten kousek daný nechce, slečna je zbytečné v tomhle 14 dní blokovana... Nemáme od každého kousku xxx kousků aby to mohlo fungovat jako na klasickém eshopu 🙂 Ale s nějakým rozumným nastavením - blokace na 12 hodin, na 24 hodin, by to možná - s drobnými překážkami a otravovanim - mohlo fungovat 🙂
Zobrazit 2 odpovědi
Victoria Rose
Souhlasím:)
Karkulka
Jo to je super nápad 😉