Vyplácení peněz v blokaci

Amélia
Dobrý den, určitě bych uvítala jako ,,stálejší prodejkyne’’ kdy se dostanu do banu (je jedno za co) Mam přeci nárok na svoji opracovanou výplatu. A tím, že jsem v blokaci se pozastavuje o vyplacení. Chápu a dovolím si říct že tohle by bylo fajn mít zavedené pro holky co jsou tu nove viz (fake účty) Ale profily, které tu jsou dlouho tak z jakého důvodu je nutné nám blokovat výplatu , která nám naleží ? Děkuji převelice uvítám tuto změnu a věřím že ostatní holky mě podpoří 😇
Luxik
Myslim si, ze by se mohli vyplácet, kdyz to neni takovy závažný důvod blokace. Pokud by byl někdo zablokovaný za podezření na fejkový profil, tak to chápu. Ale například ja jsem byla zablokovaná na docela dlouhou dobu i přes nedeli za třpytky na obličeji z filtru ze snapchatu. V tomhle případě si myslim, ze by se penize vyplácet mohly.. Ale je to hlavně na KM jak to udělají 😇
madamsharmuta
souhlasím.. narok na vyplatu za hotové objednávky predce mame
Rick
Tak ona ta blokace nastala z nějakého důvodu. I ověřený prodejce může udělat botu. Zastavení výplat do vyřešení blokace je logický krok.
Zobrazit 4 odpovědi
Lucinka_Krejčí
Nejsem prodejkyňe , ale máš i mou podporu. Vnímám to i tak , že tou výplatou je provize kterou ti poskytuje zákazník za provedenou službu a KM je jen zprostředkovatel v toku peněz a neměl by ti ty peníze blokovat. Samozřejmě to chápu v případě reklamace nebo podezření na fejkový profil. Ale to snad lze rozlišovat.
Prdelataholka
Také souhlasím 👍🏻
Karon
Souhlasím :)