Vyjebávání s nakupujícími

Vojtíšek 123
Dobrý den , jsem velice zklamaný s jednáním některých prodávajících . Jak je možné že se domluví prodej kalhotek , a dána slečna slíbí že odešle v konkrétní den . A další den (v den odeslání ) napíše, že bude odesláno následující den ( čtvrtek -coz znamená 2 dny cesta + víkend , a domluva na hovno né-li žádná . Pokud nejde odeslat v čas , tak aby to dorazilo co nejdříve tak to neodešlu vůbec . Domluvíme se na více dní nošení nebo nabídnu nové kalhotky . Nechápu jak si můžete dovolit okrádat lidí o peníze a doufat že u vás budou nadále nakupovat . Zde je to hlavně o čerstvosti a slušném diskrétním a fér jednání . Rozumím tomu že se vám stává , že vám píšou lidé co nic nechcou koupit taky nekupuji co se mi nelíbí i když si řeknu o fotky . Ale ve chvíli kdy za to člověk zaplatí tak máte jednat fér. Tudíž nahlášeno Kalhotkomatu a budu požadovat vrácení peněz . Tohle jsme si nedomluvili .
mlsný-jazyk
Sice chápu nadrženýho a natěšenýho borce který se nemůže dočkat až si přičichne....,,, ale fakt mi tenhle text přijde zbytečně naštvaný... Pokud měla "moje" slečna zpoždění, no tak jsem se prostě opakovaně připomínal. Přijde mi, že s místními slečnami bysme měli jednat co nejvíce slušně,,, chceme po nich věci, které se v běžném životě moc sehnat nedají. A ony nám to poskytují. Zadělaný kalhotky šlemem + čokoládou, chomáče chlupů, sliny, některý nabízí svůj pot. A chtěl bych Tě Vojtíšku vidět, jak si říkáš nějaký ženský o suchý z nosu, nebo o maz z uší !!! V reálným životě by ses úplně znemožnil. A tady!!! Správná slečna ti dokonce slíbí, že až se v zimě nachladí, bude ti sbírat klidně i svoji rýmu!!! Jen to chce trpělivost. A ty naše úchylný požadavky většina místních slečen pochopí... a možná se to fakt některým i líbí,,, (že po nich požíráme "kde co" a ještě si u toho honíme....) Proto radím klid a vytrvalost. A ke slečnám slušnost...
Zobrazit 10 odpovědí
BlvckCat
Pises špatným slecnam😜
claas
Nechapem.Holky nie su stroje. Stane sa,ze sa posunie termin. Je to uplne normalne. Aj holky maju svoje problemy a starosti. Mne sa stalo,ze holka posunula termin 3x. A nic som nehrotil. A bol som nakoniec spokojny. A objednavam od nej uz roky. Skus sa vcitit aj do druhuch ludi a nemysli len na seba.
Zobrazit 27 odpovědí
RoztomilaNala
Požaduješ slušné jednání, ale sám reálně vytvoříš příspěvek s názvem "Vyjebávání s nakupujícími", který je napsaný docela dost nepříjemným stylem? Taky mi příjde strašně vtipné, jak se tady oháníš tím, že chceš pořádnou domluvu, ale Debora tady uvádí, že sis jí zablokoval. Tak jak se chceš velice domlouvat? 😂
Zobrazit 1 odpověď
Terinka009
Kazda mince ma dve strany a ne vzdy je ferove jednani, at uz ze strany kupujiciho, tak ze strany prodavajici. Tezko muzeme hodnotit, kdyz o tom tolik nevime. Ale nekteri zakaznici si take mysli, ze jsme roboti. Ne nejsme, jsme take lidi, stejne jako ti zakaznici. Ja mela treba odesilat ve stredu kratasky, ale prepadla me menstruace drive nez mela, coz se muze bezne stat, takze jsem musela presunout odeslani na pondeli. Zakaznika jsem dopredu informovala, presto ze za to nemuzu, dala jsem mu video jako darek jako omluvu. Zakaznik s tim vubec nemel problem. Takhle by to dle me melo fungovat. Stane se, ze slecna nemuze proste v dany den odeslat, muzou byt ruzne technicke problemy, komplikace apod. Vzdy je to ale na domluve a na ferovem jednani z obou stran. Z prispevku mi prijde jakoby si hazel skoro vsechny do jednoho pytle. Odeslani ve ctvrtek pouze z depa, tam je temer jistota, ze to do patku dorazi. Ale jak rikam, ne vzdy je to tak, jak tady lici zakaznik.. vice do toho nevidime, nema cenu resit. Je tady vetsina poctivych prodavajicich a nelibi se mi nejake nazyvani prispevku 'vyjebavani od prodavajicich'. Jedna se o jednotky pripadu a to se da resit reklamaci, ktera je stejne casto neopravnena.
Zobrazit 11 odpovědí
Debora
zásilku jsem odeslala při otevření zásilkovny bylo mi řečeno ze se odešle při svozu zítra . ty jsi zakoupil dvakrát a pokaždé dal storno jen pod jiným jménem a účtem . ja jsem doklad o podání času odeslat chtěla ale jsem v bloku …
Anonymníkráska
Ahojky, chápu tvé rozhořčení, ale bohužel ne vždy se každý chová fér a podle pravidel 😁 snad narazíš na někoho u koho budeš 100% spokojený 😊
Scarl4t
Ahoj. Moc mě mrzí tvoje zkušenost, bohužel, i takové prodávající mezi námi jsou. Určitě ti kalhotkomat vyjde vstříc a penízky vrátí, pokud slečna jednala proti pravidlům a nedodala to, co měla☺️