Výhody pro velkoodběratele

PetrP666
Zdravím zdejší administrátory. Kalhotkomat si účtuje z dokončených objednávek odměnu ve výši 19%. To je všechno hezké. Pokud si ale srovnám obchody jiných eshopů, snaží se jejich majitelé obecně motivovat kupující tím, že jim poskytují nějaké bonusy za věrnost a slevy z objemu uskutečněných objednávek. Příjde mě docela neférové, že zákazník, který tady utratí za rok 5000 Kč, má stejné podmínky nákupu jako zákazník, který zde utratí třeba 50 000 Kč, nebo i více. Navrhuji motivovat zákazníky k nákupům tak, že byste významné zákazníky zvýhodnili a poskytli jim výhody ve formě bonusových kreditů. Ty byste jim připsali jednou ročně, nejlépe v lednu, k jejich účtům. Jednoduchý návrh. 1. roční objem menší než 10 000Kč bez výhod 2. roční objem nad 10 000Kč = zvýhodnění 1,2% = připsat 120 bonusových kreditů 3. roční objem nad 20 000Kč = zvýhodnění 2,4% = připsat 480 bonusových kreditů 4. roční objem nad 30 000Kč = zvýhodnění 3,6% = připsat 1080 bonusových kreditů 5. roční objem nad 40 000Kč = zvýhodnění 4,8% = připsat 1920 bonusových kreditů 6. roční objem nad 50 000Kč = zvýhodnění 6 % = připsat 3000 bonusových kreditů atak dále Co na to říkáte ? Je to rozumný a férový návrh, že jo. Stihnete zrealizovat do konce roku 2021 prosím?
The Lion Queen
Věřím, že spoustu slečen toto dělá pro své "stálé" zákazníky individuálně. Pokud vím, že daný klient u mě již nakoupil opakovaně, srazim mu cenu dolů nebo mu nastavím bezplatné nějaké doplňkové služby apod. Tohle je snáz proveditelné než ukecavat celé stránky na nějaké bonusy 🙂
Mooncake
Já si teda myslím, že je tu dost věcí nefér. Že třeba i u prodávajících, které km vydělaly už pěkné prachy, bych jim to snížila třeba na 10%, ono těch 19 jde fakt znát, hlavně, když pak odečtou ještě 70kč za poštovné, že. :D A tedy, upřímně pochybuji, že kalhotky mají 70kč poštovné. 😅
Zobrazit 3 odpovědi
lobo366
Naprosto souhlas take jsem tu zanechal zajimave častky