Vraťte zpět ověření přes video - spousta Fake profilů

LadyMammy
Bylo by lepší vrátit zpět ověření slečen skrz video. Video, kde je slečna, klidně v masce a na papíru nápis Kalhotkomat a přezdívka zde. Plus klidně ta OP , ale chce to někoho, kdo si na MVČR alespoň ověří, zda je OP platná. Prostě mít opravdu člověka, který by kontroloval, kdo se snaží registrovat. Eliminovalo by to ten neskutečný počet fake profilů a podvodů zde. ⚠️
krisyonthego
Souhlasím. Video/foto s přezdívkou/datumem by bylo jednoduché a účinné – a především lidské. Alespoň malý krok zpět k důvěře.
Zobrazit 6 odpovědí
LadyMammy
Žádám o vyjádření adminů - opět zde nacházíme Fake profily. Děkuji
Zobrazit 6 odpovědí
Monči_čák
To ověřování má opravdové nedostatky :). Mě by zajímalo jak má KM ošetřeno aby se zde nezaregistrovala nezletilá na cizí občanku ?
Zobrazit 1 odpověď
Blondmommy
Ano, také s tím naprosto souhlasím, těch nových fake a podvodných tu začalo přibývat opravdu hodně. Nehledě na to, že všechny ty nové a nové mají nebo budou mít jistě ičo a nebudou podnikat na černocha 🙈😁 Pak zase budou mazat profily a klepat se, protože oni neměli tušení, že mají nějaké povinnosti.
Bernadette
Nemůžu jinak než souhlasit , protože podvodné a velmi nedůvěryhodné profily nahlašuju poslední dobou skoro každej den , porušování fotek screeny apd 🤬☠️. Doporučuji nahlašovat i zákazníkům a ne to jen tak přehlížet , když se vám něco nezdá . Nahlásit pro neduveryhodnost . 100% to není žádná ostuda lepší 5 krát nahlásit než si kupovat píčoviny, zákazník po nahlášení víc neřeší když nechce , potkávám se s tím že mi píšou, že to nebudou radši řešit. Jáj bože .
Deisy
Souhlasím též, musí se ti toto téma ověřování posunout dopředu a zlepšit. Jak se říká Češi jsou vynalézaví a cestu si vždycky najdou , pokud nebude něco lepšího co by fake profil odhalilo hned.
Prdelataholka
Souhlas 👍
Lady666
Ano 👍
Scarl4t
Už jsem to navrhovala několikrát, za mě neskutečná chyba, že se to stále nedělá…
honeybunny_
Souhlasím!
errorlevel
Ono to tak není? Km se přece prsí jak dokonale slečny ověřuje ;)
Zobrazit 1 odpověď