Videa a fotky dodatečně

Makin
Ahoj, spousta slečen to tu dělá tak, že vystaví nabídku videí třeba na přání, nebo podle toho, jak se domluvila s kupujícím v chatu. U původní nabídky je odkaz např. na nějakou fotku. Platný odkaz na domluvené video potom pošle zákazníkovi do chatu, po zaplacení objednávek, protože málokdo bude točit video rovnou bez nějaké jistoty, že ho zákazník koupí. Na druhou stranu nechat zákazníka, aby zaplatil za neplatný odkaz, nebo fotku s tím, že pokud by mu slečna nakonec nic nenatočila, bude z Kmatu páčit peníze zpátky přes screeny z chatu, kterýma bude muset dokazovat, že mu fakt odkaz nepřišel, taky není dobrý. Napadlo mě, jestli by to i u videí teda nešlo udělat tak, že by se vystavila nabídka, zákazník by video koupil a prodávající by zadala do kdy přidá odkaz na video, stejně tak, jak se zadává datum odeslání balíku. Tím pádem by prodávající viděla, že zákazník zaplatil a zákazník by měl garanci vrácení peněz, kdyby ona nic nenatočila. A to samé by se dalo udělat i u fotek. Myslíte, že by to tak bylo dobrý a že by to šlo? 😊
Wanes
Tady asi záleží na tom, jestli KM řeší nějaké situace, že by slečna slíbené video nedodala. Já fotím i točím také na přání a zatím jsem se nesetkala s tím, že by se zákazník bál zaplatit předem. Ale možná že u slečen které tu jsou nové tato situace nastat může. 🤔 Takže máš dobrý nápad, byla bych pro.