Usmrcení zvířete

Peee
Ahoj, navrhuji, aby každá prodávající, jenž uveřejní nabídku, ve které usmrtí či zraní nějaké zvíře, byla ne dočasně, ale trvale blokována. Též prodávající, která uveřejní nabídku týkající se dětí apod. Nabídky typu "crush - šneci", kterou uveřejnila slečna Paris Love, a kterou jsem právě nahlásila jako závadovou, zde opravdu nemají co dělat, stejně jako slečna, která je za pár drobáků schopna udělat něco takového. Rovněž zde dle mého názoru nemají co dělat zákazníci, jenž toto poptávají. Tohle už je totiž na léčbu. Předem díky
Anonymníkráska
naprosto souhlasím
Kaczulienka
Naprosto s Tebou souhlasím. Týrání zvířat sem opravdu nepatří
Cute_gurl
Naprostý souhlas. Zablokovat trvale. Požadavek na video s rozšlapáváním šneků byl jeden z prvních ,co jsem tu dostala. A fakt bych nevěřila, že to nějaká slečna tady opravdu udělá. Zákazníci, co si už od dotyčné video koupili budou pravděpodobně místo odborné pomoci žádat po slečně další ..a půjde to už prostě jen přes soukromé nabídky. Zablokovat trvale. Je to naprosto za hranou a evidentní týrání zvířat. Pryč s neempatickou slečnou bez úcty k živým tvorům a pryč s těmi, kteří si u toho ulevují. Proto tahle stránka nevznikla a mohlo by jí to poškodit reputaci. Ať žijou šneci a křečci 💕💕🐰☺️
Brunetty
Hezký večer, Vaše myšlenka je hezká, ale jen malá část prodávajících bude takové nabídky dávat do běžných nabídek. Jsou zde soukromé nabídky a tam se může odehrávat cokoli. Zákazní si změní nik a jede se dál. A nebo má nik pořád stejný a jede dál i přes nahlášení ( poprvé křeček za několik měsíců šnek). A teď nevím dostala jsem od pána blok:-) a proč neměla jsem zájem. Dřív jsem se tomu hodně věnovala:-) a pokud něco bylo proti rozporu těchto stránek nabídku nahlásila. Nyní pouze občas. Pro připomenutí.... Zakázané nabídky Na Kalhotkomatu zakazujeme nabídky všeho, co porušuje naše obchodní podmínky, ostatní nastavená pravidla nebo je v rozporu s platnými zákony. Mimo jiné zakazujeme: nabídky osobního setkání nabídky práce nabídky jakékoliv formy sexu (lidí i zvířat) nabídky zahrnující předání osobních údajů nebo kontaktů v jakékoli formě nabídky zahrnující přesun na jinou platformu (např. e-m i l, sociální sítě atp.) nabídky zahrnující poslání peněz mimo Kalhotkomat prodej nabídek jiné osoby, než na kterou je účet registrován nabídky zobrazující násilí na zvířatech nabídky zobrazující násilí na lidech bez jejich výslovného souhlasu nabídky zobrazující další osobu, která nedala výslovný souhlas ke zveřejnění a prodeji obsahu nabídky zobrazující děti nebo mladistvé nabídky související s mateřstvím (např. dětské pleny, mateřské mléko atp.) zařazovat nabídky do špatné kategorie (např. nabídky moči a výměšků do jiné kategorie než piss a kaviár) Zkontrolujte si to slečny/ paní některé to v nabídkách stále máte:-). Vůbec by nebylo špatné od zakladatelů těchto stránek za nějakou menší úplatu u prodávajících a nějakou bonusu u kupujících za xxxx nahlášení. Byly by to takové Sojky Hlídalky:-)
Zobrazit 8 odpovědí
Makin
Už jednou tu jedna slečna nabízela video, kde šlapala na živé šneky, ostatní to nahlásili a myslím, že do druhého dne byla zablokovaná už napořád... Takže tato asi bude taky brzy pryč. Je to hodně přes čáru, chápu šlapání po jídle, baloncích a dalších věcech, ale zvířata fakt ne.
Blondýnečka
Fuj , nedokážu si to ani představit .. ještě pochopim prázdné ulity od šneků/ hlemyždů , ale někdo je schopný živé zvíře ?🥺😱 taky bych byla pro trvalou blokaci , tady to nemá co dělat.
Terinka009
Plne s tebou souhlasim. Pokud neco takoveho udela, trvale bych ji zablokovala. V zivote bych nedokazala zabit zvire i kdyby mi tady za to platili cokoliv..
Vdolka
Nabídka týkající se dětí? Jsem snad tady ještě neviděla.
Zobrazit 8 odpovědí
Deisy
Ahojky, už se to tu řešilo několikrát, proto admini udělali možnost " nahlásit nabídku" , což kdysi možné nebylo.... Další řešení a blokování je již jen na aminech, aby prodávající " vysvětlili", že to je už silně přes čáru 🙈