Ukázky Audio/Video

daMiki
Dobrý den, měl bych pár návrhů na vylepšení zdejších stránek (pokud již byly řešeny, tak se omlouvám, není čas procházet celé Fórum)
1. Bylo by možné u audií a videí mít možnost ukázky před zakoupením - řekněme 5-10 vteřin? Jde mi o to, že není úplně ideální "Kupovat zajíce v pytli". Kromě naprosto úžasných audií jsem zde koupil i audia, která jsem po poslechu okamžitě smazal. Nebyla špatná obsahově a měla i dobrá hodnocení, nicméně barva hlasu autorek a jejich frázování prostě nebyly pro moje uši :-) Myslím, že by to ocenila většina kupujících... To samé jistě i u videí...
2. Přimlouvám se za Avatar u nás kupujících (to jsem zde na Fóru našel) a šel bych ještě dál - navrhuji, aby o sobě mohl zákazník do profilu něco napsat, aby pak oslovená slečna hned znala jeho zájmy a preference... Ušetří to myslím dost času a vypisování... A šel bych ještě dále - bylo by fajn, kdyby si v nějakém vstupním/profilovém dotazníku mohl zákazník "zaklikat" co má rád, co zde hledá a prodávající slečny či dámy by si mohly na základě zvolených kritérií zákazníky samy vyhledávat a cíleně oslovovat... Mě osobně by se líbilo přijít sem na stránky, nehledat a mít tu nové konkrétní nabídky které přesně odpovídají tomu, co zde hledám... A v neposlední řadě by to jistě ocenily i nové dívky, které ještě své stálé zákazníky nemají :-)
3. Také bych rád připomněl a obnovil téma - Kategorie u audií a videí (myslím že na Fóru již je)
4. Nevím, proč v Důvěryhodnosti u zákazníků je počet stornovaných nabídek? Já tam mám 3, ale jen díky mým chybám, kdy jsem něco "zvojtil" a objednávku nedokončil - třeba nedostatečný limit na Pay/save/card, objed. přes telefon apod... Všechny 3 objednávky jsem poté uskutečnil, ale stále mi tam svítí a tím to i ukazuje, že sám nevím co vlastně chci :-) Bylo by fajn mít možnost v nedokončené či stornované objednávce pokračovat, popř. ji nějak vymazat... Pokud to ale již jde, tak já jsem na to ještě nepřišel...
5. Netuším, jestli je to vůbec možné, ale ocenil bych možnost zakoupení vícero nabídek jednou objednávkou/platbou, vzhledem k poplatku za platbu přes Pay/safe/card...
Jinak je to tu moc fajn a jsem rád, že jsem tyto stránky našel... Díky za zamyšlení nad mými návrhy...
daMiki
P.S. Na základě reakcí dvou slečen doplním k bodu 1.
Je fajn a velice oceňuji, že není problém poslat ukázku, ale ideálně bych si tu ukázku pustil hned při výběru... takhle si napíšu o ukázku a můžu jí dostat třeba za 2 dny, nehledě na to, že je to i práce pro prodejce navíc... toto se mi strašně líbí na UložTo (snad můžu jmenovat), kde je možnost si bezplatně pustit 1 minutu filmu a ohodnotit kvalitu obrazu a ověřit si, zda má opravdu titulky nebo je v CZ apod... Ne vždy to, co je v popisku odpovídá realitě...
8

Mooncake
Já naprosto souhlasím se vším, co jsi psal, a upřímně to automatické vyhledávání podle fetishů by bylo naprosto úžasné. A samozřejmě, možnost kontaktovat konkrétní zákazníky, na základě toho, co mají napsané v profilu, by bylo taky super. Já bych jen ještě doplnila, že by bylo fajn, kdyby slečny samy mohly zákazníka ohodnotit, myslím, že by to nebylo úplně od věci, protože procenta zákazníků jen podle objednávek mi přijdou hloupé. Nebo takhle, nedostatečné.
Spousta slečen by se potom snadno vyhla pisálkům, kteří mají ověřené vše, co mít mají, 250 kontaktovaných slečen, a jednou vložené kredity, tudíž 100%, ačkoli nemají jedinou objednávku.

1/ líbí se mi ten návrh, ke svým audiúm doplním vždy i odkaz s ukázkou v popisku jelikož to je perfektní nápad!
2/zase u takových profilovek kolik zákazníku vy si tam dalo penis... zcela upřímně by mi to nebylo příjemné. Možná mi budeš konkurovat slečny taky mají pipky a zadky a prsa na profilovce, ale zákazníci tu mnohdy tyto věci vyhledávají, mě osobně třeba je nepříjemné i když mi zákazník pošle takovou fotku bez vyzvání.
3/ <3
4/ pokud tam není stržena důveryhodnost myslím že to je v pořádku, já osobně třeba koukám na to jak zákazník komunikuje a % důvěryhodnosti. Nakupoval u mě zákazník s asi 50% protože si nevyzvedl dobírku, ale musím říct že jeden ze zákazníků které bych zařadila do top.
5/to není špatný nápad, nejde třeba koupit za psc kredity? což by mi přišlo mnohem lepší

Modrovláska
Všechno, co píšeš má hlavu a patu a zcela určitě by to zkomfortnilo nákup pro Vás...ale zdá se mi, že KM trošku "zamrzlo" v inovacích a jede delší dobu na stejné hladině, hlavně když to tvůrcům sype...

Peee
Co se tyce ukazek, tak ja osobne to povazuju za naprostou samozrejmost, o kterou mi staci napsat. Kdykoli me o ni nekdo v minulosti pozadal, nikdy jsem s tim nemela problem, a vetsina tech zakazniku u me nakupuje dodnes.
A co se ostatnich bodu tyce, myslim, ze by je vetsina zakazniku ocenila. 👍👍👍

snehurka
1. Ja bych ukazku poslala, otázka, kterych 5-10 vteřin z ni vybrat.
2. Avatar super. Prodávající ma možnost kouknout na profil zákazníka az po jeho osloveni nebo koupi. To by se muselo take změnit.
3.Nejaky filtr na videa tu myslím je.
4. Tyhle neplatne pokusy by se do storna objednávek pocitat nemely, to je nefer.
5.Po domluve s prodavajici to tak udělat lze. Sama tohle zákazníkum nabizim když platí touto metodou