Úhrada dobírkou – možnost volby individuálně
Dianka
Ahoj a dobrý den. Některé z nás tady nabízejí možnost úhrady i dobírkou a některé nechtějí riskovat takže jí nenabízí vůbec. Ja bych jí rada nabízela dál ale jsou položky o kterých bych byla raději za platbu předem např. u dražších věcí nebo řekněme náročnějších na přípravu a tak bych se chtěla zeptat jestli by bylo možné volit způsob úhrady přímo u objednávek například zaškrtnout že u této konkrétní objednávky prostě platbu dobírkou nechci protože nechci riskovat že nebude vyzvednuta ale u jiných mi to třeba nevadí...
7
Také bych uvítala tuto možnost ❤ Např. aby šlo třeba nastavit, ze u objednávek nad 1000 Kč není možná dobírka. Otázkou je, jestli to neodrazí zákazníky. Což mě dovádí k myšlence, že by bylo fajn, kdyby tu existovalo nějaké automatické hodnocení zákazníků. Stačilo by, aby se u jeho jména ukazovala procentuální spolehlivost vyzvednutí zásilky. Nebo proč bychom zákazníky nemohly hodnotit i my prodávající? Myslím, že by to bylo zajímavé...hodnotit komunikaci se zákazníky atd.
Deisy
Souhlasím, dobrý nápad 👍😉 Všimla jsem si, že některé z nás co máme dobírku, mají v nabídce právě u dražších věcí v popisku napsáno, že u této nabídky nelze platit dobírkou z důvodu nevyzvednutí zákazníkem a následnému skartovani zboží bez nároku na kompenzaci....
Takhle by to bylo o dost jednodušší než něco u nabídky vysvětlovat zákazníkovi.