Trochu jako onlyfans

Mooncake
Napadlo mě, jestli by každá prodávající nemohla mít například zeď, kam by mohla volně přidávat fotečky, a zavézt třeba systém sledujících? Možná i placených subscribe? Myslím, že by se to tu mohlo malinko zase rozjet, nevím, jak u ostatních, ale mně to tu přijde trochu mrtvé, ze strany nakupujících :/
Tomatom
Žádná zeď jako na FB vám v prodeji nepomůže... KM není mimo realitu a prodej tady přesně kopiruje to, co se děje všude kolem. Pokud nakupující nebudu mít na topení a chleba, tak si těžko budou kupovat kalhotky a ponožky. Slečny, které tady něco prodávají, mají celkem normální ceny. Pokud si mám vybrat mezi teniskama za 299 kč nebo za 2000 Kč asi si vyberu ty levnější. A bude hůř s tím se smiřte. Chápu, že každá máte nějakou cenu atd. Ale pokud si projedu nabídky a vidím tady samé přispěj, hledám sponzora, vyluxuju ti konto, odevzdej mi výplatu, tak mám jasno🧐 Prostě je třeba si uvědomit jaká je doba a že prodej tady nebude tak velký...
Zobrazit 1 odpověď
The Lion Queen
Podle mě to moc mrtvé není, jen je tu neskutečně moc prodavajicich, a proto to tak vypadá 🙂 logicky, kdyz by bylo na celém km 30 kupujících a jen 3 prodavajici, každý by měl průměrné 10 lidi, ale když bude prodavajicich 10,tak se to snižuje na 3,a o tom to celé je 🙂 (alespoň podle mě) 🙂
Zobrazit 1 odpověď
KjutLoli
Ja si práveže myslím, že sledujúci a subscriberi by boli skvelé vylepšenie 💞 tiež mam pocit ze je to dosť mŕtve zo strany nakupujucich :)
errorlevel
Když jsem v tomto směru rozvíjel nápad kolegy, umlátili jste mne čepicema že je to blbost :)
oh.baby88
Nebráním se tomu, zní to fajn a určitě bych tuto možnost využila, ale už to pak nebude typický Kalhotkomat, ale úplně jiná stránka. Zákazníci i prodávající budou ze začátku zmateni atd.. upřímně nemám moc ráda, když se mění něco, co je zaběhnuté a funguje to☺️
Peee
Ahoj, za mě rozhodně NE. Nakupujicích je tu víc než dost. Možná by bylo přínosnější, zamyslet nad tím, jak si získat zákazníky než uvažovat nad "vylepšovaním" něčeho, co funguje už několik let. 😉
Zobrazit 2 odpovědi