Transgender , trans

Bernadette
Chtěla bych navrhnout doplnění nové kategorie TRANS. V současnosti taková kategorie není, takže se může stát, že si člověk nakoupí u trans osoby, aniž by o to stál. Přitom by to určitě pomohlo těm, kteří tuto možnost naopak vyhledávají. Jasné rozdělení by tedy přineslo větší férovost a přehlednost pro všechny. Co si o tom myslíte ? Pokud to není možné, prosím alespoň o krátké vysvětlení důvodů . Doufám , že mi nebude vlákno smazáno...minulé vlákno na toto téma někdo smazal 🤔🫣 . Krásný den 🙂.
SilkSlutSoul
A je zde vůbec nějaká trans žena?
Zobrazit 11 odpovědí
Duratec
Hezký den. Osobně si myslím, že v současné době je to považováno za naprostou samozřejmost. Kalhotkomatu by to jen prospělo.👍
Zobrazit 1 odpověď
Jaroušek 21
Určitě jsem jako náročný zákazník za. Trans je v pohodě v reálném životě. Ale kalhotky, či lízátko 🍭 z jejího zadku..... Eeee.... Určitě bych neměl zájem 😜😁
Tvoje malá holčička
A admini se nevyjádří?🤔
Zobrazit 1 odpověď
Erifanu
Souhlasím, skvělý nápad. 👍 Podle ně je to férové vůči zákazníkům. Umím si představit, že ne každý by byl s produkty od trans ženy v pohodě. Takto se alespoň předejde případným problémům a reklamacím.
Zobrazit 2 odpovědi
Amélia
Za mě souhlas ! 👍
Blondmommy
Souhlasím, mělo by to být uvedeno na profilu, jinak se prostě jedná o klamání zákazníků. Vždyť o nic nejde, někdo to vyhledává a někdo naopak ne. Tato informace mi přijde dosti důležitá.
Chrisstin
Souhlasím s tím 👍🙂. Přehledná kategorie by byla fér pro všechny a pomohla by předejít zbytečným problémům hlavně „obelhaným a okradeným zákazníkům“ 😬 kteří se tak cítí když prodávající tuto informaci na profilu vůbec nemají. Dozví se ji pak až někde jinde… A to jen proto že prodávající nejsou povinni tuto informaci na svém profilu sdílet 🤷‍♀️.
Bombabaculka
Souhlasím 👍
Malá Víla
Souhlasim. Registrovat se muzou momentalne jen zeny. Pokud ma trans zena v OP uvedeno pohlavi zenske, zadna pravidla neporusuje. Stejne jako v realnem zivote ma ale kazdy svou preferenci a nemusi mu po teto strance vyhovovat nakupovat eroticke sluzby od trans prodavajici. S respektem ke vsem trans osobam. Jsem uprimne zklamana dotycnou osobou, ktera u nas hledala zastani, ale resit to nijak nehodla a jen posila vysmate smajliky. 🤷‍♀️
Zobrazit 3 odpovědi