Topování úspěšných nabídek

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
To že mohu vydávat nové a nové nabídky je úžasné , ale to že nemohu topovat úspěšné nabídky je škoda .
Už se to tu řešilo a nic.
Tak mě napadlo toto , nějaký parametr nastavit pro možnost topování např. 5 a více stažení .
A nebo bych si i možnost topování zaplatila klidně měsíčně pro úspěšné nabídky .
Za mě jsou nabídky atraktivnější s viditelném stažení než vydávat samé nuly dokola , jestli je mi rozumět .
A ze své zkušenosti i pro zakáznika to je sympatičtější .
Píši hlavně o online nabídkách.
Co si o tom myslíte holky .
Jinak všem, přeji fajn den .🙂
7

KetrinF
Naprosto s tím souhlasím. Ty úspěšně nabídky d více stažení pak bohužel někam mizí a když by je chtěl člověk vložit znova zmizí počet stažení.

Ahoj. Už jsem tady navrhoval něco podobného :) Mě by se líbila možnost každou nabídku , která se mi líbí dát jako oblíbenou. U nabídky by bylo například srdíčko , které když označím tak nabídka se přenese do mého wish listu , kde budu mít k nabídkám přístup. Budu mít svůj přehled co jsem už zakoupil nebo se k nabídkám mohu později vrátit a zakoupit. V sekci videa a nabídek může být pak i záložka " Oblíbené " kde se to pak může na pořadí zobrazení promítnout. Jinak třeba nechápu podle jakého klíče se zobrazují nabídky v sekci " Doporučené" ?
Sice můj návrh není úplně jak si představuje Berny , ale mohlo by to dostat do popředí online obsah , který se líbí i když je staršího data. Na jiných prodejních serverech je tahle nabídka běžná a dle mého názoru má své výhody jak pro nakupující tak i provozovatele serveru. A jak psala Terinka tak já to mám podobně. Když mě profil zaujme tak si prohlédnu všechny nabídky a podle toho vybírám. Kdyby tady topování fungovalo za sebe bych s tím neměl žádný problém :) , ale jak některé z vás píšou mohlo by to malinko znevýhodnit jiné prodávající. V nabídkách se dá vybírat podle nejnovějších , ale po otevření sekce se defaultně zobrazí " Doporučené". A nevím jak ostatní kupující vybírají dál. Je to něco podobného když se vystaví zboží v regálu ve výšce očí aby to bylo první co zákazník vidí. A u toho virtuálního obsahu by neškodilo kdyby tam byly kategorie podle obsahu. A rozdělení na video a hlasové nahrávky. Je tady toho už mnoho a dost by to pomohlo při hledání a výběru.

Cute_gurl
Ahoj ☺️ Jistě! Absolutní souhlas ☺️🩷🩷 Já bych jako příklad uvedla náš největší web s rukodělnými výrobky :)) Principy jsou podobné ☺️ Nové zboží tam sype každou hodinu hromada prodávajících a každý má možnost topovat zdarma jakýkoliv svůj výrobek každých osm hodin, po nějaké době působení každých šest hodin atd ... ☺️ A potom je tam samozřejmě možnost placeného topování v sekci ,,doporučujeme" nebo něco takového ☺️

Terinka009
Tohle me neskutecne stve, ze mam spoustu materialu (napriklad videi), ktere vim ze jsou skvele..ale jsou treba rok stare, maji stazeni apod..ale nejsou videt, malokdo dle me roluje az kdovi kam daleko.
Tak to tady mame asi vsechny. Ale je nas tady tak moc a tolik materialu, ze neni realne aby vsichni vsechno videli a vsichni byli nahore. Ja osobne bych taky investovala klidne cast vydelku na zaplaceni topovani, ale dle me by to nebylo uplne fer. Nejspis slecny, ktere tady zacinaji by na tom byly znevyhodnene, tak to je dle me fakt, proc to neprojde u adminu. Ale kdyby ta moznost byla, samozrejme bych ji s radosti vyuzila. 🙂
Fandim vsem zakaznikum, kteri si daji tu praci a cas a prohlidnou si profil vice do detailu a zavitaji i do tech starsich mist. Diky za ne ♥️

Scarl4t
Nápad fajn. Taky mě někdy mrzí, že ty dosti kupované nabídky jsou někde dole a proto je dost zákazníku přehlídne.
S tou cenou bych byla opatrná, ale věřím, že by to určitě využití mělo🥰

Lucia17
Souhlas. Taky bych si klidně za tuto možnost zaplatila 🙂