Stránky na ukládání videi

Grainne
Můj profil Moje nabídky
Úplně nevím jak to funguje 🙂 ,ale asi by nebylo ke škodě,kdyby kalhotkomat měl svůj "ulozny veb" kde by nikdo neustále nemazal videa 😁
8

Ahoj holky. Po čtení fóra a diskusí s mými slečnami v chatu, se vážně zaobírám myšlenkou, jestli neudělat specializovanou úschovnu pro autory podobného obsahu. Živím se telco/IT, spravuji pres 400 serverů, mám tedy dost předpoklady :)
Mám v hlavě jednoduchou malou stránku, která by umožnila uložit ke svému účtu video, nasdílet link, buď soukromně, poloveřejně (jako když provádáte videa na km), nebo úplně veřejně. Žádné vyhledávání, naopak anonymita a žádná cenzura (samozřejmě na úroveň, kdy by šlo o něco tvrdě protizákonného)
Ukládání velkých souborů už chce nějaký cloudík, proto do toho (stejně jako videohovorů) KM, nejde, jak několikrát psali. Ani já jsem nikdy nevěřil, že jde o cokoliv jiného než diskusi která z 50ti úschoven je ta nejlepší, ale když to čtu, jsem ochoten to řešit.
Nebylo by to zadarmo, na to už jsem starý ale nějakou rozumnou cenu, ty disky prostě něco stojí. Jak pročítám legislativu, povolil bych jen autorský obsah (tj Vaše videa). Nepotřeboval bych vaši identitu jen metodu jak by se na ni mohla dostat PČR, což znamená že mi stačí nick a platba z účtu.
Takže otázka? Kdo by měl zájem? Kolik máte asi celkem uloženo? Kolik jste ochotné zaplatit? Co dál by se Vám líbilo (automatický převod z pinkfile atd)? Tyhle informace potřebuju, abych mohl myslet dál. Pokud vás napíše 5, je to něco jiného než 20 :)

Comtessa
Nebylo by to opravdu na škodu, když ulož to. mění podmínky celkem razantně.