Storno objednávky prodávajícím?
Sexyholka
Můj profil Moje nabídky
Pěkný den všem :),
asi nebudu jediná, které se stalo, že zákazník si něco zarezervoval jen proto, aby s námi chatoval a domluvil se s námi na něčem jiném, než nabízíme.. já se se zákazníkem tedy snažila domluvit, nedomluvili jsme se a ve vší slušnosti se rozloučili. Jenže on tu zarezervovanou objednávku neumí stornovat. Už mám jednu stornovanou objednávku zákazníkem, tak předpokládám, že to jde, že tu možnost mají.
Mám už takhle 2 rezervace, které vím, že nikdy nepřejdou v nákup zboží a je to tudíž zablokované pro další nakupující. Zákazník mi řekl, že napíše K*matu, aby tu jeho objednávku stornovali, ale zda-li tak učinil nevím, furt tu rezervaci mám. Tak mě tak napadlo, jestli by K*mat nezvážil do budoucna storno prodávajícím např. za podmínky, že zákazník více, než 7/10/xx dnů měl objednávku v rezervaci a nic se furt nehýbe.. s tím, že zákazník by toto měl vědět, aby si dal na to pozor nebo aby se nedivil, cokoliv :) Nechce se mi zase obtěžovat administrátory, zda mi mohou zrušit dvě mrtvé rezervace (tílko, kalhotky) a samozřejmě, že mě to mrzí, že to je pro ostatní nedostupné :)
Moc děkuju za dočtení až sem :))
A jestli jsem jen blbá a storno někde udělat mohu, tak se omlouvám, zatím jsem to nenašla :)
1
Já bych rekla ze je toto dotaz obecně hlavně na kalhot**mat - mela jsem možnost prohlédnou si zákaznický profil a musím konstatovat ze ani já jsem nenašla kde by bylo možné stornovat .. a to si myslím žádný technicky antitalent nejsem ... nevím jeslti je to snad záměr aby zákazník objednávku nerušil když už ji udělá ale pokud o zboží nemá zájem nebo si dodatečné vybral jiné tak stejně nezaplatí .. nevidím v tom smysl .. podle mě zákazník sám stornovat objednávku nemůže! Prolezla jsem to cele a nenašla jsem to nikde ... rekla bych ze to je naprosto základní věc která by měla být k dispozici jednoduše a viditelně...
Hezké odpoledne slečno,
stornovat to lze ze strany kupujícího. Někteří stornují. Jiní asi neumí:) a tak to zbývá na Vás. Určitě K...neobtěžujete. Dřív jsem se na to ptala a zákazníci to prostě nedělají jak mi bylo odpovězeno. Na nic bych nečekala a napsala. Třeba někdo kouká právě teď na ty Vaše rezervované kousky a zájem by měl a nemůže kvůli rezervaci objednat. Krásný zbytek dne Vám přeji.