Štítek "Volno na chat"

Holka.z.hor
Napadlo mě, jestli admini nepřemýšleli nad štítkem "Volná ... nebo volno na chat" u profilu prodávající....Prostě když se kočena přihlásí a má čas, tak hodí štítek. Něco jako štítek "Nová".....Zákazník hned vidí, jestli má cenu jí psát, jestli se nevěnuje něčemu/někomu jinému....když se domluví, tak štítek odklikne..... Mám velký zájem o chaty a musím dost zákazníků během dne odmítat, protože se zrovna věnuju někomu jinému...... Tak by aspoň zákazník, co si chce jen pokecat nebo u toho vyhonit viděl, že slečna teď může....... Což?
Cruella
Zní to zajímavě, ale taky záleží, jak by to bylo vedený do praxe. Vem si, že zapomeneš a si "obsazená" vždy, dokud to nehodíš pryč. Tady by se muselo vychytat třeba to, že by to štítek zrušilo po odhlášení. Nebo možnost "službu" vůbec nezapnout pro slečny, co o to nemají zájem...
Bernadette
Upřímně mě to vyhovuje jak to je 🙂 a to chatuji často a nikdy jsem neměla problém s nikým neumím si představit jak to furt překlikavam. Ale pokud to bude naučím se to mačkat to je jasny 😀. Myslím že by to dělalo neplechu jako kdysi bylo u kalhotek a ponožek volno , nevolno atd
Crystal
Skvělost!
Zobrazit 2 odpovědi
Debora
Super líbí se mi to 😊
oh.baby88
Super nápad, to beru😉😈
Tvoje Eliška
Souhlas , skvělý nápad 😊
Alderafeet
to bych uvítala :))
Něžná Michelle