"Status" panna

Rick
K čemu tento status vlastně je, když je prakticky na dobré slovo? Většina to ani sobě věřit nemůže a třešnička je když si taková panna dá do nabídky kde píchá s přítelem.. 😅
Malá princezna
Teď jsem narazila na úsměvnou nabídku 😁 "video sperma vytékající z kundičky.... jsem panna.... pokud chceš video sexu, přihoď spropitné a napiš jakou chceš vidět polohu" A profilu zaškrtnuté, že je panna. No 😅
Zobrazit 4 odpovědi
Victoria
Nebo když věk v infu podle občanky má takový a v popisku profilu si napíše, že je jí nevím kolik :)
Zobrazit 4 odpovědi
Victoria
No, nebo posílá sperma :)
Zobrazit 6 odpovědí
Anonymníkráska
Mně přijde vtipné, jak údajné některé panny si píšou do profilu, že jejich šťávička chutná úplně jinak a blebleble, podle mě to není pravda :D ale budiž když na tomhle vydělávají 😅😂
Zobrazit 1 odpověď
JmenujiSeNatalka
No souhlasím, u některých prodávajících mi tohle tvrzení přijde také úsměvné… 😂 Je to vyloženě marketing 😂
Zobrazit 1 odpověď
LadyMammy
Dobrý point 😁 to by mě teda zajímalo. Konkrétně u jedné slečny 100% 😁. Jak to tedy je dámy?
Zobrazit 1 odpověď
Kaczulienka
Koukala jsem na slečny, které mají nastavené, že jsou to panny a dost mě překvapilo, kolík jich tam je nad 20 i 30 let. Nějak jim to nevěřím. Takový pěkný baby a panny?
Zobrazit 1 odpověď
Janac
Hezký večer.. třeba pro zábavu?,🤭
Zobrazit 4 odpovědi