Status: aktivni
uctivamBlondKralovny
Prijde mi, ze soucasti KM se staly i nabidky na nejakou online sluzbu (treba sexchat, nejaka forma findom apod), kde je v podstate potreba, aby prodavajici byla aktivni pro vykonani dane "sluzby".
Momentalne ale nakupujici nevi, zda-li ma prodavajici na tuhle sluzbu tedka cas. Kriticke je to v atypickych hodinach (napriklad vecerni hodiny, ci dopoledne), kdy vetsina prodavajicich pracuje ci naopak spi.
Napriklad mam cas v 11 vecer, libi se mi nabidka nejake slecny, byla dokonce online pred 10min. Ale po zakoupeni nabidky se mi uz stejne neozve - protoze uz sla spat, ale to jsem netusil. Na druhe den uz nemam cas, navic impulzivni chut utracet uz oprchala.
Bylo by dle meho fajn, kdyby si prodavajici mohla zaskrtnout neco ve stylu "ted jsem dve hodiny aktivni - muzu se venovat online sluzbam". Tak clovek vi, ze je prodavajici aktivni a dokaze sluzbu dodat do nejake rozumne doby. Jinak v podstate nema smysl si zde vubec nejakou online sluzbu kupovat prave ve zminovanych vecernich, ci rannich hodinach, jelikoz je velka sance, ze sluzbu dostanu "az nekdy pak".
3
KoiNami
Pravidelně sem nakukuji celý den, ne vždy mi přijde upozornění. Když se mi zaplatí nabídka, jsem schopná reagovat v 80% během chvilky.
Zaměřuje se spíš na chat, teď už je teda zima, ale sexchat jsem během teplých dnů dělala i venku s aktuálními fotkami (procházka, běh), nebo viz i moje profilovka z lesa 😁.
Věci na přání vždy po domluvě, jsou dny, kdy jsem hodně vytížená a dny, kdy mám víc prostoru něco spáchat, dle toho se odvíjí, jak jsem schopná objednávku zpracovat a dodat.
Po 22h tu jsem jak kdy a ne vše mohu realizovat - spolubydlící. Kdybych bydlela sama, tak tu budu některé dny fungovat klidně i do půlnoci.
Bernadette
Chápu jak to myslíš. Stejně je nejlepší první napsat a zeptat se , protože jsem aktivní, neznamená jsem ready na vše co zde nabízím a naopak můžu všechno nebo jen něco apd...
Nabídek je hodně, chaty na všechny možné způsoby , hodnocení penisu , fotky na přání, Videa na přání , povídky ....atd
Všechny nabídky mají individuální přístup.
A překlikávat všechno by bylo únavné, aspoň mě by to unavovalo.
Vždycky napiš 😉
Zrzečka
Ahoj, myslím, že myšlenka není úplně špatná, ale bohatě by asi stačilo, pokud je třeba 11 večer a máš chuť zrovna teď aktuálně třeba na nějaký chat, tak napsat před zaplacením slečně, jestli má teď čas a až potom ho zaplatit. Pokud nebude odpovídat, tak víš, že prostě čas nemá, pokud odpoví, tak se domluvíte a můžeš vesele nadrženě chatovat 😉
KatherineX
Ahojky.
Neumím si představit, že budu každý den řešit co tam mám napsáno, zda “budu teď 2 h aktivní, celý den on-line, dnes jen od 15-16…”, protože často se mi mění situace na poslední chvíli…od toho se přece stačí domluvit na čase dopředu a máš jistotu, že v tu a tu hodinu tu bude😅
Pak případně teda vidíš aktivitu přímo u “prodávající” a většinou, když nabídku koupíš příjde sms a (aspoň já) ti hned odepíšu, zda můžu hned nebo ne. Jasně, já tu sice jsem 24/7, ale může se stát, že třeba jsem na výletě, v sauně, spím atd. tak pak je vhodnější se na čase domluvit, protože bych třeba taky hned nemohla 🤭
A když máš zájem o nějakou special nabídku, tak přece jestli to zaplatíš dnes večer nebo zítra večer je jedno, když ti to prodávající pak ve finále splní ne? Stačí se domluvit s danou prodávající, nejlépe si najít takovou, u které třeba víš, že je často aktivní atd 😈
+ dodatek aby si mě pochopil: hlavně si myslím, že se bude třeba často stávat, že si to prodávající zapomene změnit tu její aktivitu a tak či tak to bude mylná informace. Koupíš nabídku a dostaneš odpověď “já si to zapomněla změnit, teď tu nejsem” ☺️
Malá Víla
Ja kdyz jsem sexchat delala, tak jsem ho mela vzdy dle dohody. 🤷♀️
Jakoze malokdy nekdo koupil, aniz by se predem zeptal, jestli mam cas.