Stále se opakující registrace zákazníka

Perverzniandel1
Dalo by se nějak ošetřit aby se zákazník nemohl stále dokola registrovat pod jiným Nickem? Je to celkem otravné, někteří nemají představivost a píší neustále dokola jednu a tutéž otázku
Kudrnka
Osobně mi to vůbec nevadí. Je spíš kolikrát legrační a vlastně hezký to, že když mi takhle píše z novýho profilu, poznám většinou již po pozdravu o koho se jedná a je moc nadšený, že ho poznávám. 😂🤭 Nemám ale takovouto zkušenost s vypisovači, ale s normálními zákazníky kde jinak funguje fajn komunikace/vztahy. Jen se občas smažou zničehonic bez rozloučení, což je takové nepříjemné.
Amélia
Já si spíš říkala, jestli by nebylo možné, že když se zákazník smaže a potom někdy založí nový účet tak pokud propojí s číslem nebo účtem (tak by se aktualizoval stav původních plateb, jak dlouho je aktivní, ta historie , že by se navrátila ) Musí to nějak jít, protože i když mi si zrušíme účet a vrátíme se zpátky tak ho vytáhnou z nějaké zálohy a nedostaneš nový 😇 (samozřejmě to by bylo jen pro nás , aby to nevěděli )
Zobrazit 5 odpovědí
Petrine
Ahoj, je to otravný, ale k činnosti tady (myslim, že i jinde) to prostě patří... A hlavně mě nenapadá, jak by se to dalo udělat technicky, protože plno chlapů, co pravidelně nakupují, si taky pravidelně ruší profil. Spíš zkus nereagovat. Jakmile vidim opakující se poptávku (doslova), a je jasný, že je to tatáž osoba, tak ani nereaguju a je klid....
Zobrazit 1 odpověď
Divná_Uta
Upřímně si myslim, že nedalo. Mě osobně to nevadí, zažila jsem stovky zákazníků, kteří se museli smazat, nebo chtěli a po čase se znovu vrátili a rozhodně to pisalci nebyli. Kdybychom "nějakým" způsobem zrušili tuto možnost, přijdeme nejenom o pisalky, ale i o poctivé zákazníky a to si myslím, že nikdo nechce.
Zobrazit 3 odpovědi
Angel Jessica
Mám to samé 😃😃 jeden stále dokola ob dva dny 🫣🫣 stejná otázka po dobu 14 dní 😁😁 ale vždy ho poznám. Odpovím na jednu otázku a během 5 minut smaže 😃😃
Zobrazit 1 odpověď