Stále se opakující registrace zákazníka
Perverzniandel1
Můj profil Moje nabídky
Dalo by se nějak ošetřit aby se zákazník nemohl stále dokola registrovat pod jiným Nickem? Je to celkem otravné, někteří nemají představivost a píší neustále dokola jednu a tutéž otázku
1
Kudrnka
Osobně mi to vůbec nevadí. Je spíš kolikrát legrační a vlastně hezký to, že když mi takhle píše z novýho profilu, poznám většinou již po pozdravu o koho se jedná a je moc nadšený, že ho poznávám. 😂🤭
Nemám ale takovouto zkušenost s vypisovači, ale s normálními zákazníky kde jinak funguje fajn komunikace/vztahy. Jen se občas smažou zničehonic bez rozloučení, což je takové nepříjemné.
Amélia
Já si spíš říkala, jestli by nebylo možné, že když se zákazník smaže a potom někdy založí nový účet tak pokud propojí s číslem nebo účtem (tak by se aktualizoval stav původních plateb, jak dlouho je aktivní, ta historie , že by se navrátila )
Musí to nějak jít, protože i když mi si zrušíme účet a vrátíme se zpátky tak ho vytáhnou z nějaké zálohy a nedostaneš nový 😇 (samozřejmě to by bylo jen pro nás , aby to nevěděli )
Petrine
Ahoj, je to otravný, ale k činnosti tady (myslim, že i jinde) to prostě patří...
A hlavně mě nenapadá, jak by se to dalo udělat technicky, protože plno chlapů, co pravidelně nakupují, si taky pravidelně ruší profil.
Spíš zkus nereagovat. Jakmile vidim opakující se poptávku (doslova), a je jasný, že je to tatáž osoba, tak ani nereaguju a je klid....
Divná_Uta
Upřímně si myslim, že nedalo.
Mě osobně to nevadí, zažila jsem stovky zákazníků, kteří se museli smazat, nebo chtěli a po čase se znovu vrátili a rozhodně to pisalci nebyli.
Kdybychom "nějakým" způsobem zrušili tuto možnost, přijdeme nejenom o pisalky, ale i o poctivé zákazníky a to si myslím, že nikdo nechce.
Angel Jessica
Mám to samé 😃😃 jeden stále dokola ob dva dny 🫣🫣 stejná otázka po dobu 14 dní 😁😁 ale vždy ho poznám. Odpovím na jednu otázku a během 5 minut smaže 😃😃