Soutěže ze strany kupujících

Bernadette
Například poslední Maci125 !!!! Soutěž sliny . ! Soutěž jako taková je super nápad a spousty lidí by mohla bavit a motivovat . Nicméně tato forma je dle mého názoru nepřijatelná. Pán co tuhle soutěž organizuje, manipuluje a předává kontakty s příslibem velké výhry chce po nás nadstandardní služby a něco navíc , což nyní v tuto chvíly vypadá spíš jako podvodné jednání je zablokovaný atd.... Myslím si , že takováhle soutěž by ze strany KM měla být garantovaná , že vůbec proběhne např. tím že si od pána vyberete zálohu na přislíbené ceny nebo cokoliv podobného. Garantovat soutěž . Tento případ pravděpodobně dopadne blbě a prostě neférově. Já tedy odstoupila a tak přemýšlím co bude , až bude další jiná soutěž..
Jana (admin)
Soutěže vytvořené našimi uživateli nezakazujeme. Nejsme však zodpovědní za organizaci, průběh nebo výsledky soutěže. Účast v těchto soutěžích je vždy na vaše vlastní riziko. Pokud máte podezření na podvod nebo porušení pravidel webu, neváhejte nás o tom informovat.
Zobrazit 3 odpovědi
Malá Víla
Ja si myslim, ze to neprojde, protoze zucastnit se takovych soutezi je z nasi strany dobrovolne. 😏 Ale rikala jsem si, ze by byl fajn nejaky blog. Casto sem zavitaji nejake holky a hned se ptaji, jak to chodi. Nekdo to chce treba jen okouknout.
Bernadette
Očekávám , že mě nějaké opice od něj nahlásí , že to řeším. Ale věřím, že mě zase odblokuji . Tak kdyby se to stalo tak, ať víte .
Anonymníkráska
Ze strany zákazníka chápu, že chtěl ke slinám fotku z plnění zkumavky, jen kvůli identity, protože už se několikrát stalo, že zde byly fake profily, tudíž bych to za nějakou službu navíc nepovažovala 😅 Jinak tuto soutěž myslí vážně, sliny všech slečen hodnotí a zapisuje, to by přece někdo, kdo by nechtěl vyhlásit vítězku nedělal 😄 a upřímně po tom, co jsem si všechno možné četla, co se tu o něm psalo, bych i pochopila, kdyby soutěž zrušil 😅 ale jinak jako nápad fajn, ale soutěže se tu moc nedělají, alespoň ve větších částkách jako dělal např: Zappa 😄 takže pochybuji, že toto KM schválí
Zobrazit 3 odpovědi
Zappa
No jo, usporadat soutez neni jen tak, musi se to umet😁 Chapu Vase rozhorceni, co se ted deje je fakt hnus☹️
Zobrazit 6 odpovědí
Janac
Já osobně jsem se nezúčastnila už jen z té podstaty, že mi výhra byla dost podezřelá ale držím všem slečnám palce.. tak to dopadne pro jejich spokojenost
Zobrazit 1 odpověď
Nellisander
To samé nedávná soutěž s kalhotkami :) zákazník nechal kalhotky nevyzvednuté, jak u mě tak i u dalších slečen.. nechat si za pár korun poslat soutěžní vzorky (kalhotky, sliny ..) a pak se na to vykašlat je fakt naprd. Bylo by opravdu fajn, aby na to KM nějak dohlíželo
Zobrazit 5 odpovědí