Soutěže ze strany kupujících

Bernadette
Můj profil Moje nabídky
Například poslední Maci125 !!!! Soutěž sliny . !
Soutěž jako taková je super nápad a spousty lidí by mohla bavit a motivovat .
Nicméně tato forma je dle mého názoru nepřijatelná. Pán co tuhle soutěž organizuje, manipuluje a předává kontakty s příslibem velké výhry chce po nás nadstandardní služby a něco navíc , což nyní v tuto chvíly vypadá spíš jako podvodné jednání je zablokovaný atd....
Myslím si , že takováhle soutěž by ze strany KM měla být garantovaná , že vůbec proběhne např. tím že si od pána vyberete zálohu na přislíbené ceny nebo cokoliv podobného. Garantovat soutěž .
Tento případ pravděpodobně dopadne blbě a prostě neférově.
Já tedy odstoupila a tak přemýšlím co bude , až bude další jiná soutěž..
14

Malá Víla
Ja si myslim, ze to neprojde, protoze zucastnit se takovych soutezi je z nasi strany dobrovolne. 😏
Ale rikala jsem si, ze by byl fajn nejaky blog. Casto sem zavitaji nejake holky a hned se ptaji, jak to chodi. Nekdo to chce treba jen okouknout.

Bernadette
Očekávám , že mě nějaké opice od něj nahlásí , že to řeším.
Ale věřím, že mě zase odblokuji .
Tak kdyby se to stalo tak, ať víte .

Anonymníkráska
Ze strany zákazníka chápu, že chtěl ke slinám fotku z plnění zkumavky, jen kvůli identity, protože už se několikrát stalo, že zde byly fake profily, tudíž bych to za nějakou službu navíc nepovažovala 😅 Jinak tuto soutěž myslí vážně, sliny všech slečen hodnotí a zapisuje, to by přece někdo, kdo by nechtěl vyhlásit vítězku nedělal 😄 a upřímně po tom, co jsem si všechno možné četla, co se tu o něm psalo, bych i pochopila, kdyby soutěž zrušil 😅 ale jinak jako nápad fajn, ale soutěže se tu moc nedělají, alespoň ve větších částkách jako dělal např: Zappa 😄 takže pochybuji, že toto KM schválí