Soukromý kalendář

sunny
Milá redakce Kalhotkomatu, nevím jak ostatní slečny prodávající, ale já bych hrozně ráda přivítala něco jako soukromý kalendář, kam bych si zadávala nošení kalhotek nebo ponožek, když se nakupí více objednávek, měla bych daleko větší přehled v plánování nošení❤️ Děkuji, Sunny ❤️
Blondýnečka
Já si našla fajn aplikaci na mobil ( android ) ,(určitě je i na ios), kde se dá krásně vše vypsat. Dělám to tak, že do poznámky si napíšu od kdy do kdy kalhotky nosit , napíšu si přezdívku, jaké kalhotky a co na ně , barvu kalhotek. Dá se nastavit celý kalendář - začátek menstruace, ovulace se vypočítá z menstruace , prostě vše je tam hezky vypsáno . I když mám menstruaci nepravidelnou, tak mám alespoň přehled a větší odhad , kdy to příjde 🤗 Zasílám odkaz https://play.google.com/store/apps/details?id=com.popularapp.periodcalendar Snad to někomu pomůže 😊
Zobrazit 1 odpověď
Brunetty
Tak já osobně toto nepotřebuji. Nosím převážně kalhotky a zcela výjimečně ponožky a jiné. Píšu si do kalendáře( nikdo mi do něj nekouká). Napíšu den nošení a odeslání a přezdívku. Přes mé stránky jméno. Pokud přijdou mé dny nošení se posune. Pokud mám nošení u mě vezmu si tady dovolenou. Ale tu jsem tu měla myslím celkem 3x jinak mi to hezky navazovalo. Ale pokud Kalhotkomat nějakou takovou tabulku přidá nejsem proti. Krásný den všem.
Deisy
Já k tomu používám klasický diář, kde si píšu vše :) Myslím, že Kalhotkomat teď řeší jiné věci, ale do budoucna možná bude i toto a asi by to zde přivítalo více prodávajících :)
Zobrazit 1 odpověď
Sexyholka
Jo, souhlasím se Sunny! Také si to "složitě" píšu do svého kalendáře a to ještě tak neohrabaně :) A pokud bych měla za sebe mluvit, tak by to mělo být nějak jako "Začni nosit - *kliknout na konkrétní objednávku*" a "Odešli - *opět jedním klikem vybrat jakou objednávku mám na mysli*. Prostě jako pro blondýny :-D Ale v jednoduchosti je síla :-)