Šlo by prodejkynim dávat heslo na zasilkovnu?

Ciburga
Dobrý den, Na zasilkovne mi řekli, že už není možné, aby mi vytiskli štítek jenom z čárového kódu, údajně potřebuji znát heslo. Tak jsem se chtěla zeptat jestli by bylo možné nám to heslo sdělovat - já například nemám tiskárnu, takže jsem na tisku na zasilkovne závislá.
ParisLove
Bylo by fajn kdyby ten kód pro nahlášení na podacím místě posílali, taky nemám knihovnu a musím chodit tisknout do knihovny, takže když je zavřená čekám já i zákazníci, bylo by to jednodušší a stejně by jsme se jméno nebo tak nedozvěděli
vlhkacarinka
Bylo by dobré, kdyby se tady k tomu vyjadril Kalhotkomat, zda probehly nejake zmeny/novinky v tomto smeru ohledne Zasilkovny a hesla, kdyz posilas jmenem eshopu. Ja temer vzdy posilam pres Zasilkovnu, ale tiskarnu si kvuli tomu kupovat nebudu 😂 posilam totiz tak 2-3 veci mesicne..
Zobrazit 1 odpověď
Menhit
Taky se mi to už několikrát stalo. Ale existují veřejné tiskárny.. kde zašlu soubor a za dvě kačky vytisknou. Pak nalepim na zásilku.. nemáš takové možnosti?
Zobrazit 2 odpovědi
Bernadette
Pohododlnější a fakt příjemnější je mít vlastní tiskárnu dá se sehnat levně, stojí za to do ní investovat 🙂 Jinak ty hesla nevim na co se ptáš.
Zobrazit 4 odpovědi