Seřazení videí podle počtu stažení(zhlédnutí?)

Subuwuw
Ahoj, celkem bych uvítal možnost nechat videa seřadit podle toho kolikrát byla stažená(takže i zhlednutá nejspíše?). Myslím že by to bylo fajn, většinou ty nejvíce stažená videa bývají nejlepší ne? :D
Monči_čák
To je skoro jako tvrdit když většina důchodců poslouchá dechovku tak to bude pro mě to nejlepší :) Tady většinou bývají nejsledovanější videa která mají nižší cenu. Netvrdím , že by byly špatná :) Myslím si , že tohle třídění by ti asi nepomohlo vidět ty nejlepší videa co tu jsou v nabídkách. A pokud chceš to nejlepší tak je nejlepší se domluvit s tvojí nejoblíbenější prodávající a ta ti může natočit video na přání. Ona i ta personalizace a tvé preference ve videu na přání dokážou takovému videu přidat opravdu hodně na výsledném zážitku. A vyšší cena se v tomto případě vyplatí :))
Victoria
To se podle toho nedá hodnotit 😊
Zobrazit 2 odpovědi
WhiteLady
S tím nebude souhlasit většina nových děvčat. Protože první stránky budou obsazený zavedenými, zkušenými prodávajícími a ty nové si ani neškrtnou. Pokud nebudou mít už nějakou základnu nebo nebudou šikovný v nalákání podle profilu, tak se k nim zákazníci ani nedostanou. Za mě dost ošemetná záležitost.
Zobrazit 3 odpovědi
honeybunny_
Nápad je to zajímavý, ale s tím počtem to úplně neplatí. Většinou mají nejvíc stažení jednoduše nejstarší a nejlevnější videa, a nejmíň ta nová a nebo dražší. Obecně třeba u mě platí, že čím novější kousek, tím lepší - ať už kvalitou obrazu a zvuku, tak i obsahově a projevem. 😁
Zobrazit 5 odpovědí