Schvalování nově vystavených nabídek

MrsZizy
Jelikož se zde někdo baví nahlašováním dlouho fungujících nabídek, navrhuji, aby administrátoři ručně schvalovali každou nabídku, kterou prodávající vystaví - vyjma soukromých a hmotných nabídek (kalhotky, ponožky, etc.).
Bude to otravné? Bude. Pomůže nám to? Rozhodně. Takhle totiž administrátor schválí nabídku hned při vložení a nebude se tady moct stát, že se nějaká nudící se dušička bude bavit tím, že bude nahlašovat něco, co bylo doteď v pořádku.
Ušetří nám to (i vám) čas? Stoprocentně! Už nebude totiž potřeba z vaší strany opakovaná kontrola jednou nahlášených nabídek a my se k tomu nebudeme muset vracet a laborovat, co jsme, po pul roce aktivní nabídky, vlastně udělali špatně. 🙄🙃
6

Alderafeet
pravda pravda...taky se mi to poslední dobou stávalo že někdo nahlašoval nabídky co byly před 2 měsíci v pořádku.... pak si člověk říká co má v nabídce upravit aby nepřišlo 2. nahlášení či následný ban...

Blondýnečka
Já bych byla pro , aby se nebanoval účet po nahlášení , ale napsalo by se do M.ailu jen kde je problém a pokud nedojde k opraveni například do druhého dne , tak bude účet zabanovany, protože se tady opravu někdo nudi a prudí .. btw dneska jsem měla taky ban 😌😉

Malá Víla
Jenze nabidka jde upravit. Tudiz nikdo nezaruci, ze to, co na zacatku bylo schvaleno nebude pozdeji proti pravidlum.