Reklama

Blondýnečka
Kdyby si přidalo tady na stránky nějaké reklamy ( jako jsou na každé stránce takové ty vyskakovaci okynka s reklamou ) tak by se nemusela platit tak velká provize? Třeba reklamy s tematikou - růžový slon atd.
LadyMammy
Nechci reklamu. Chci více ověření pro prodávající i pro zákazníky. Protože kdo služby tady na KM opravdu chce, tak si klidně připlatí. 19% provize mi nevadí. Nahlášena na živnostenském úřadu už jsem a jedeme dál. Miluju to tady i přes některé nedokonalosti. 😈❤️
Zobrazit 1 odpověď
Bernadette
Nejlepší bez reklam na provizi jsem zvyklá taková jaká je. Nemyslím si že je to dobrý nápad. Ale jak psala Terinka s tím souhlasím nové ověření vše atd. Reklama na Kalhotkomat.cz by mohla být víc , ale jinde nevím kde všude to je .
Zobrazit 1 odpověď
Terinka009
Jsem rada, ze tady nejsou zadne otravne vyskakovaci reklamy. S provizi pocitam a respektuji ji. Z neceho to fungovat musi a ani majitele to nedelaji zadarmo. Za me bych spise zredukovala pocet neaktivnich prodavajicich, upravila podminky pro registraci jak zen, tak muzu, protoze to je ten hlavni problem, ktery nas tady trapi. Falesne profily, podvadejici slecny, co si prisly namastit kapse a v neposledni rade plno pisalku ci zakazniku, kteri dostali ban a jedou dal a zneprijemnuji nam nasi praci.
Zobrazit 1 odpověď
JmenujiSeNatalka
Když mě právě ty vyskakovací ( a nejen ty) reklamy vyloženě serou 😂a myslím,že nejsem jediná. Jsem ráda,že to tady není… 🙏 S provizi jsem úplně v pohodě a respektuji.
Rick
Nevím proč mají zdejší prodávají pořád problém s provizí KM. Z něčeho web fungovat musí a hlavně to provozovatelé dělají pro zisk. Kdyby zde byla navíc reklama určitě by to nesnížilo provize. Možná by se mohly zdejší prodávající něco doučit o tvorbě cen, když jim zde vyplacené částky nestačí. (Nákup+požadovaný zisk+poplatky). Můžete prodávat kdekoliv jinde, ale už to nebude tak anonymní jak zde většina požaduje, i za to platíte 19%. A v neposlední řadě většina zdejších nemá živnost atd. a neplatí/neodvádí nic navíc a stejně je 19% problém.
Zobrazit 3 odpovědi
Lady666
Jako reklama KM by určitě bodla, víc zákazníků, víc objednávek. Co se týče provize, pochybuju. 👍
Zobrazit 2 odpovědi
MrsZizy
Pochybuju, firma by podle me nezrusila 19% ve svuj prospech. A ani nesnizila, proc si zbytecne odtrhavat nebo kratit prijem 😊.