Psaní prodávajících nakupujícím.

Rick
Proč se v nastavení nedá zvolit aby mi prodávající mohly napsat první?
Když reagují na nějakou poptávku bylo by mnohem snazší a příjemnější kdyby prodávajíc mohla rovnou napsat místo zprávy ve fóru.
10

Ahoj všem. Je to jenom můj názor a pohled na věc , ale možnost aby slečna mohla jako první oslovit zákazníka mi přijde zbytečná a možná i v některých ohledech i stresující. Jednak by fórum stratilo smysl , kdyby ostatní kupující neviděly reakce prodávajících. A co je z mého pohledu hlavní problém je sama praktická stránka. Dám si poptávku tady na fóru a druhý den budu mít v chatu patnáct zpráv od slečen co budou reagovat na mou nabídku. Dejme tomu , že si jednu slečnu vyberu a dohodneme obchůdek. A teď budu řešit co odpovím nebo napíšu ostatním slečnám.Nebyl bych si jistý jestli by mi pak některá slečna napsala znovu kdybych jí po druhé odmítl nebo neodepsal . Kdyby mě prodávající kontaktovala jako první , tak stejně nejdřív kouknu na její profilovou stránku a rozhodovat se budu až pak.Ve finále by to vedlo akorát k tomu , že by chat byl zaspanován nevyžádanými zprávami.

Nesouhlasím. Nechal bych to tak, jak to je. Rád si pročítám zdejší fórum a zajímá mě, co která holka je ochotná udělat. Podle toho si i vybírám. Kolikrát čtu na profilu nějaké prodávající že třeba v žádném případě nedělá to a to. Pak někdo na fóru napíše onu konkrétní poptávku a v komentářích tatáž prodávající "napiš mi" 😀👍

Alderafeet
je to tak určitě lepší protože by tu pak byly prodávající co by si obkoukli zákazníky u cenově vysokých nabídek a zkoušeli by je přebrat... ať si každý zákazník najde tu svojí pravou a bude tu klid :)

Ahoj, možná by byla fajn alespoň funkce, umožňující zapnout upozornění k určitým tématům na fóru. Bublinka s počtem zpráv by se tedy neukazovalo nad chatem, ale nad kategorií fórum. Ikdyž upřímně nevím co slečnám na tom vadí. Na obdobných stránkách se mohou kontaktovat obě strany a funguje to úplně normálně. :)

BlvckCat
A me zase vyhovuje ze pánové pisou nam. Aspoň vás nespamujou každý den slečny ve zpravach a vy si vyberete které napsat chcete. Za me je tohle vyřešeny pekne. A i my dámy můžeme kdykoliv napsat zákazníkovi který od nas neco koupil takze nevim no🫣🫣

Navrhujes krasny raj pro "pisalky". Uplne to vidim jak slintaji nad myslenkou, ze jim prodavajici budou psat sami od sebe a snazit se navazovat s nimi kontakt s nejakou nabidkou. A proc ne, treba by se pak zbavil problem s "pisalky" u prodavajicich co je to obtezuje. Takze by to vlastne mohlo vyresit jiny problem tady😁

Jsem pro. Mám rád když jde holka po mně (ano i kvůli penězům, no problém) :) Nebojím se 5k postů, jak píše Ando, pokud se udělá opatření proti spamu, Tj zakáže se skupinové psaní (absolutní nutnost), nejlépe ještě nějaká obrana proti copy and paste. Omezil bych třeba 5 nových oslovení na dívku/den, nebo více ale kontrola variability textu. Pak budou holky psát, konkrétní dopisy konkrétním klukům a né spamovat a mně by to třeba dost bralo, pokud by věděli co chci, třeba pročítáním fóra. Koneckonců mé poslední autorky reagovali na fóru stylem "to bych zkusila", proto jsem je oslovil.

Ando
Zkus si to představit tak, že jsi zaměřený třeba na nohy a denně ti napíše x prodejkyň. Budou ti nabízet x věcí, které tě vůbec nezajímají. Jestli jsem se správně dívala, tak bylo registrovaných někde 15 000 prodejkyň. Kdyby ti napsala jen třetina z nich, tak věřím tomu, že to člověka natolik otráví a znechutí, že raději odejde. +to co už zmiňovala Terinka. Žebrání srdíček za to, že ti do chatu pošlu nějakou fotku. To už je normální spamování. Pokud zákazníka zaujme něco z mé nabídky, tak se ozve.

Terinka009
Muzeme to vzit jeste z jineho uhlu. Co mne se nelibi, ze nejmenovana prodavajici a ne jen ona 'nabizi' fotky a jiny material za srdicko na profilu nebo hodnoceni 5 hvezd. Moralne mne to prijde naprosto spatne a je videt, ze nektere se nestiti niceho. Zastavam nazor, ze srdicko by melo byt proto, protoze se dana prodavajici libi zakaznikovi, ne ze dostane 2 fotky na vyhoneni. To stejne hodnoceni, 'dam pet hvezd a vyhonim na dvou fotkach'. Potom ty lajky ztraci vyznam, mely by byt jen kdyz se ti libi ta prodavajici. Osobne jsem proti tomu takto ziskavat lajky. A ted si predstavme, ze takova tady sedne jak na fejs a obepise tisic zakazniku s tim, ze kdyz ji daji srdicko, posle fotku. To je prece uplne spatne. Umele ziskavani srdci, tak jak nekdo umele sbira na fb 'to se mi libi' na ruzny souteze. Dle me si kazda prodavajici ma srdicko i hodnoceni zaslouzit a mel by to byt ukazatel oblibenosti a ne toho, kdo jak umi psat. A to je take jeden z velkych duvodu, proc do tohoto nejit povolovat psani prodavajicich zakaznikum.

Scarl4t
Za mě to je špatný nápad, hodně prodejkyň by to zneužívalo a zbytečně spamovalo zákazníky. Myslím, že zas tak velká komplikace to není, aby jste nám napsali první ☺️

Terinka009
Jsem rada, ze to nejde.. kdyz vidim nektere 'slepice' co razi heslo 'plat a plat' a nemaji pomalu zadne jine nabidky, tak by tady akorat vsechny obepisovaly. Podle me by to vedlo tam, kam nikdo nechce..takze jsem rada, ze ta moznost neni. Rada pockam koho zaujmu a napise, nez abych tady vypisovala vsem. Ti zakaznici by se zblaznili..

Malá Víla
Protoze by mohly prodavajici spamovat zakazniky.
Misto toho...zakaznici spamuji nas. 😄